Eteläisen Tonavan jokiristeily 8pv

Viisi maata ja neljä upeaa pääkaupunkia! Kulttuuria, kauneutta ja punaisena lankana uljas Tonava. Tule mukaan hurmaavalle jokiristeilylle. Laiva on omistettu kokonaan Kristina Cruisesin vieraille.

Eteläisen Tonavan jokiristeily

Koe hienostunut Wien – loistokas arkkitehtuuri, kahvilakulttuuri ja klassisen musiikin konsertti. Bratislavassa pääset Vanhankaupungin kujille ja kukkulan linnan hienoille maisemapaikoille, Budapestissa ihastelet romanttisia siltoja, koristeellisia rakennuksia ja erityisen kauniita jokinäkymiä. Bussiretki vie historialliseen Pécsiin, jossa on moskeijoita, roomalaisia mausoleumeja ja ripaus välimerellistä tunnelmaa. Romaniasta löydät vuorten saartaman kylpyläkaupungin ja maan rajalta, Rautaportin kanjonista, matkan ylevimmät maisemat. Entä millainen on idän ja lännen leikkauspisteessä sijaitseva Serbia? Se selviää vanhassa luostarissa, linnoituksessa ja pienellä viinitilalla. Oman näkökulmansa maahan tuo pääkaupunki Belgrad, jossa rähjäisyyden rinnalla on kauneutta ja lämmintä tunnelmaa; istahda risteilyviikon päätteeksi jonkin pikkukujan ulkoilmaravintolaan, jossa katumuusikot soittavat kansanmusiikkia.

M/S Der Kleine Prinz

Perinteisempää jokiristeilytuotetta edustava kolmen tähden jokilaiva m/s Der Kleine Prinz risteilee Tonavalla. Laiva on noin 93 metriä pitkä ja siinä majoittuu yhteensä vain 86 matkustajaa. Alus on alunperin rakennettu liikuntarajoitteisia silmällä pitäen, joten laivan kaikki hytit ovat todella tilavia (16 m2). Pienen kokonsa ansiosta m/s Der Kleine Prinzella vallitsee hyvin kotoisa ja yhteisöllinen tunnelma matkustajien ja henkilökunnan kesken. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä. Pääkannella sijaitsevat vastaanottotiski sekä tuloalua. Ylemmällä kannella löytyvät ravintolasali sekä Lounge-Bar laivan keulasta. Tilava ja osittain katettu aurinkokansi on varusteltu kansituolein. Laivalla on myös pieni matkamuistomyymälä.  M/S Der Kleine Prinzen hytit ovat erittäin tilavia ja ikkunallisia. Jokaisen hytin koko on 16 m2. Hytin varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, TV, tallelokero sekä puhelin laivan sisäiseen käyttöön. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

 

Risteilyreitti: Wien – Bratislava – Budapest – Mohács & Pecs – Novi Sad – Orshova – Belgrad

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display