Reinin jokiristeily Sveitsistä Hollantiin/Hollannista Sveitsiin 8pv

Rentoudu, inspiroidu ja herkuttele viikko Reinillä! Tunnelmoi jokilaakson keväisillä maisemilla ja sen varrella olevien kaupunkien rattoisalla elämänmenolla. Matkan aikana mm. kuljeskellaan ”Petit France” -kaupunginosan kujilla Strasbourgissa, maistellaan paikallisia herkkuja Rüdesheimin viiniravintoloissa ja ihastellaan Keukenhoffin upeita kukkapuistoja tulppaanien ja muiden kevätkukkien seassa.

Reinin risteily

Sveitsin tyylikäs Zürich ja sen viettelevä ostoskatu valloittaa kello-, suklaa- ja muotikauppoineen. Strasbourgissa kohtaat kansainvälistä tunnelmaa, mutta myös ranskalaista eleganssia ja vanhojen kaupunginosien perinteikkyyttä. Matkan romanttisin miljöö odottelee Saksassa; Heidelbergin lumo paljastuu viimeistään linnakukkulan komeilla raunioilla ja puutarhan maisemapaikoilla. Herttainen Rüdesheim on omistautunut viinille ja hilpeille viinituville. Koblenzin komeudesta vastaavat kirkot, linnat ja vanhat porvaristalot. Syke kiihtyy Kölnissä. Kiertele kauppakaduilla, piipahda oluttupaan tai kiipeä katedraalin torniin katselemaan hienoa panoraamaa. Dynaamisessa Düsseldorfissa voit katsella bisneskaupungin monia eri kasvoja. Ihastu Amsterdamin viehkeisiin kujiin ja kanaviin, sekä upeaan Keukenhofin puiston monenkirjavaan kukkamereen.

M/S Swiss Tiara

Vuonna 2006 rakennettu Swiss Tiara tarjoaa risteilyvierailleen tyyliä ja eleganttia matkantekoa samalla kertaa. Laivalla on kolme matkustajakantta, joiden hytteihin mukaviin ja tilaviin ulkohytteihin majoittuu yhteensä n. 150 risteilyvieraista. Swiss Tiara risteilee pääasiassa Reinillä, Moseljoella sekä Mainilla ja Tonavalla. M/S Swiss Tiaralla on kaksi Loungea rentoutumista varten. Keulan Observation Loungessa mukavat istuinryhmät ja panoraamaikkunat houkuttelevat muistelemaan päivän tapahtumia, vaikka baarin antimista nauttien. Lido Bar sijaitsee samalla kannella laivan peräosassa. Laivan herkullisia aterioita maistellaan upeasti sisustetussa ravintolasalissa. Emerald-kannen wellness-alueella voit rentoutua porealtaassa, saunassa tai vaikka höyrykylvyssä. Aurinkokansi tarjoaa upeat puitteet maisemien katseluun jokiristeilyosuuksilla. Laivalla on asiakkaille käytössä lisämaksullinen langaton verkkoyhteys. M/S Swiss Tiaran kaikissa ulkohyteissä on TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Diamond- ja Ruby-kannen hyteissä on lisäksi ranskalainen parveke. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Risteilyreitit:

Sveitsitä Hollantiin 7.4.2018: Zürich & Basel – Strasbourg – Mannheim & Heidelberg – Rüdesheim – Koblenz – Köln – Düsseldorf – Amsterdam

Hollannista Sveitsiin 14.4.2018: Amsterdam – Nijmegen – Düsseldorf – Köln – Koblenz – Rüdesheim – Mannheim & Heidelberg – Strasbourg – Basel & Zürich

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

Kevään 2018 lähdöt toistaiseksi täynnä.
Kysy mahdollisia lisäpaikkoja myyntipalvelustamme p. 0102323200.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display