Jokiristeily Tonavalla 8pv

Rentoudu viikko mukavalla jokilaivalla, ympärilläsi kaunis Tonava. Nauti upeista pääkaupungeista, hienoista historiallisista nähtävyyksistä ja joenvarren levollisista maisemista!

Tonavan jokiristeily

Tutustu ihastuttavaan kylpyläkaupunki Budapestiin. Kulje kävelykadun kaupoissa ja kahviloissa, poikkea kauppahalliin ja linnakukkulan vanhoille kujille. Bratislavasta kohtaat pastellinsävyisen Vanhankaupungin, joka on oikea herkkupala autottomine katuineen ja komeine aukioineen. Wienin hienostunut ilmapiiri on aivan omansa. Katsele suurellista arkkitehtuuria, aisti klassikkokahviloiden tunnelmaa ja vietä iltaa klassisen musiikin konsertissa. Dürnsteinissä ja Melkissä huomion vievät jokea reunustavat jyrkät rinteet, viinitarhat ja rauniolinnat. Niiden lomassa on myös pieni, idyllinen maineikas barokkiluostari. Linzistä voit lähteä retkelle Alppien juurella olevaan Salzburgin satukaupunkiin. Ihastele kolmen joen yhtymäkohdassa sijaitsevaa Passaun kaupunkia, joka on oiva pääte hienolle risteilylle.

M/S Swiss Diamond

Vuonna 2006 peruskorjattu upea m/s Swiss Diamond toivottaa sinut tervetulleeksi Euroopan joille! Aluksen ystävällinen 31 hengen miehistö ja intiimi tunnelma tekevät matkanteosta kotoisaa ja rentouttavaa. Laivan kaikissa hyvin varustelluissa ulkohyteissä on panoraamaikkunat, joten kauniiden maisemien seuraileminen on vaivatonta. Monipuoliset ja maukkaat ateriat nautitaan laivan tilavassa ravintolassa. Ruby-kannella aluksen keulassa sijaitsevat Panorama Lounge sekä baari, jossa jutellaan päivän tapahtumista ja nautitaan ohjelmasta. Ruby-kannelta löytyy myös pieni kirjasto. Aurinkokannen lisäksi laivalla on myös infrapunasauna sekä pieni matkamuistomyymälä. M/S Swiss Diamondin kaikissa ulkohyteissä on panoraamaikkuna sekä TV, radio, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, suihku ja WC. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Risteilyreitit

1.10. 2018 lähdöllä: Passau – Melk – Wien – Budapest – Bratislava – Dürnstein – Linz – Passau  

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display