Jokiristeily, Hurmaava Elbe 8pv

Koe pittoreski Elben laakso ja sen kauniit rantakaupungit, jotka ovat täynnä tuhatvuotista historiaa. Ihaile luonnon kauneutta, kirkontornien ja linnojen siluetteja sekä veden yli kaartuvia kivisiltoja samalla, kun mutkittelet Saksan halki Tšekkiin.

Hurmaava Elbe

Keväinen risteily alkaa upeiden barokkipalatsien ja puistojen Potsdamista. Saksan vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Magdeburgissa huomiosta kilpailee komea tuomiokirkkovanhus ja muuan kujeilevan kiehtova kerrostalo. Uskonpuhdistuksen kehdossa, Wittenbergissä, voit astella Martti Lutherin jalanjäljissä – näet miehen kotitalon ja kuuluisan linnankirkon. Eurooppalaisen posliinin syntykodissa Meissenissä on aika ihailla koristeellista, käsintehtyä posliinitaidetta sekä kauniin vanhankaupungin rakennuksia. Barokkiarkkitehtuurin komistama, vehreä Dresden vetoaa monilla taidemuseoillaan ja -gallerioillaan. Sieltä voit lähteä myös retkelle hätkähdyttävän hienoon luontomaisemaan, erikoisten kalliopilareiden ja -muodostelmien metsään. Viimein saavut matkan päähän, Prahan satukaupunkiin. Näe komea muinaislinna ja Kaarlensilta, ja lähde kävelylle vanhojen kujien tunnelmaan.

M/S Frederic Chopin

M/S Frederic Chopin risteilee pääasiassa Elbellä ja Pohjois-Saksassa. Vuonna 2002 rakennetulla aluksella on hyvät puitteet matkantekoon. Mukavat hytit ja lämpimästi sisustetut yleiset tilat toivottavat vieraat heti tervetulleeksi. Laiva on pieni ja sinne mahtuu ainoastaan 80 risteilyvierasta, joiden hyvinvoinnista huolehtii 22 hengen miehistö. Laivan ravintolasalissa tarjoillaan niin saksalaisia kuin kansainvälisiä annoksia. Panorama-salonki on paikka, jossa kokoonnutaan iltaisin kuuntelemaan seuraavan päivän ohjelmasta ja nauttimaan musiikista. Aluksella on myös aurinkokansi kansituoleineen ja pieni matkamuistomyymälä. Laivan kaikki hytit ovat ikkunallisia ja ilmastoituja. Yläkannen hyteissä on isot avattavat panoramaikkunat. Pääkannen hyttien ikkunat eivät avaudu. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, musiikkikanava, tallelokero, minibaari ja puhelin.

Risteilyreitti: Potsdam - Wusterwitz - Magdeburg - Wittenberg - Meissen - Dresden - Pirna - Usti - Litomerice - Melnik - Praha

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display