Jokiristeily Seine-joella ja Maihinnousrannikko 8pv

Ihaile Pariisin kuuluisia nähtävyyksiä kaupunginvalojen loisteessa Seine-joealla risteillen! Tällä matkalla pääset tutustumaan Seinen varrella oleviin historiallisiin kaupunkeihin, kuten Pariisiin, Vernoniin, Duclairiin, Hounfleutiin, Roueniin ja Les Andleysiin. Matkalla syvennymme kaupunkien runollisiin maisemiin, sekä ranskalaisen keittiön antimiin.

Seinen Risteily

Ensimmäinen risteilypäivä vie Vernonin kupeessa olevaan Claude Monet’n kotikylään Givernyyn, jossa on taidemaalarin kotimuseo lumoavine kukkapuutarhoineen. Duclairista siirrymme bussilla maisemia ihaillen hurmaavaan Honfleuriin ja nautimme kaupungin viehättävistä herkkupuodeista ja ranskalaisesta ravintolatarjonnasta. Täältä lähdemme tutustumaan myös historiallisen maihinnousurannikon nähtävyyksiin. Vuorossa on yksi Normandian kohokohdista: monien kirkkojen komistama Rouen, jossa on paljon hienoa, vanhaa katseltavaa. Paluumatkalla Pariisiin voit seurailla laivan kyydistä valon leikkiä poikkeuksellisen kauniin joenlaakson yllä.

M/S Botticelli

M/S Botticelli on rakennettu vuonna 2004 ja se risteilee pääasiallisesti Seinejoella. 75 ulkohyttiä tarjoavat tilat yhteensä 151 matkustajalle. Mukava ilmapiiri, ystävällinen henkilökunta ja maittava ranskalainen ruoka luovat mainiota tunnelmaa risteilyn aikana. Kristina Cruisesin suomalainen matkanjohtaja pitää huolen siitä, että opastukset ja laivalla jaettava tieto on riittävässä määrin saatavilla myös Suomen kielellä. Ylemmällä kannella sijaitsevat Lounge-bar keulassa sekä ravintolasali perässä. Samalla kannella sijaitsee myös vastaanotto. Laivalla on myös tilava aurinkokansi kansituoleineen sekä matkamuistomyymälä. Langaton internetyhteys on asiakkaiden käytössä lisämaksusta.M/S Botticellin kaikki hytit ovat ikkunallisia. Yläkannen hyteissä on isot avattavat panoramaikkunat. Hyttien varustukseen kuuluvat suihku & wc, hiustenkuivaaja, satelliitti-TV, radio ja tallelokero. Kaikki hytit ovat ilmastoituja.

Risteilyreitti: Pariisi – Vernon – Duclair – Hounfleur – Rouen – Les Andelys – Pariisi

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display