Jokiristeily Rein-joella 5pv

Löydä joulumieli Saksan ihanilta toreilta ja Rein-joen vanhoista, tunnelmallisista kaupungeista. Nauti joulunalusajan lämpimästä, kiireettömästä ilmapiiristä viehättävällä Swiss Pearl -laivalla, joka on varattu kokonaan Kristina Cruisesin käyttöön.

Joulumarkkinat

Tämän risteilyn tähtiä ovat valloittavat, keskiaikaiset markkina-aukiot, jotka tuoksuvat hehkuviinille ja paahdetuille kastanjoille. Kojuissa myydään joulukoristeita, käsitöitä ja monenlaista lahjatavaraa. Ensimmäiset ja suurimmat torit kohtaat heti Frankfurtista, mutta kaupunki kiehtoo myös historiallaan ja pilvenpiirtäjillään. Mainzissa vetoaa jouluun puettu vanhakaupunki ristikkotaloineen. Herttaisessa Rüdesheimissa houkuttelevat viihtyisät viinituvat. Viiniköynnökset koristavat jokivarren maisemia, kun matkaat kohti Koblenzin komeita linnoja, kirkkoja ja aateliskartanoita. Bonnissa saatat ihastua mainioihin museoihin ja kävelykatuihin, Kölnissä paikalliseen olutkulttuuriin tai hienostuneisiin leivoskahviloihin – sekä tietenkin joulumarkkinoihin, jotka levittyvät komean katedraalin tuntumassa.

M/S Swiss Pearl

Elegantti, mutta kodikas m/s Swiss Pearl on rakennettu vuonna 1993 ja uudistettu vuosina 2006 sekä 2012. Laivalla on 32 hengen miehistö, jotka pitävät hyvää huolta reilusta sadasta matkustajasta. Tyylikkäästi sisustetut tilavat yleiset tilat sekä mukavat hytit takaavat risteilymukavuuden koko matkan ajan. Laivan vastaanotto sekä matkamuistomyymälä sijaitsevat sisääntuloaulassa. Tyylikäs ravintola sekä pieteetillä sisustettu panorama-lounge yhdessä baarin kanssa takaavat matkustajien viihtyvyyden. Laivalla on myös kirjasto sekä sisäuima-allas ja sauna. Aurinkokannelta on mukava sään salliessa katsella matkan etenemistä ja jokivarsien maisemia.

Risteilyreitti: Frankfurt - Mainz - Rüdesheim - Koblenz - Bonn - Köln

Vastuullinen matkanjärjestäjä Kristina Cruises Oy.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display