Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hehkuvat suosikit

Kiertomatka Espanjan Andalusiaan

Andalusian kiertomatka

Lähtöpäivät:

26.10.2019 / 7.5.2020

Matkan kesto:

7-8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1549€

Andalusian kiertomatka

alk. 1549 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Viimeiset paikat lokakuun lähdölle nyt myynnissä!


Andalusia

Monipuolinen kiertomatkamme vie Espanjan aurinkoisimpaan maakuntaan. Matkalla näet kuusi upeaa kaupunkia, niiden upeaa historiaa, vaihtelevaa arkkitehtuuria ja ylväitä maisemia. Matkalla vierailemme myös Tio Pepen viinitilalla ja saamme maistiaiset tilan tuotteista.


Granada 

Granadan kaunis kaupunki sijaitsee Sierra Nevadan vuoriston juurella. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä ja huokuu ihanaa menneen ajan tunnelmaa. Granadasta löytyy yksi maailman upeimpiin palatseihin lukeutuva palatsi Alhambra, johon on mahdollista tutustua lisämaksullisella retkellä.


Cordoba

Cordoba tunnetaan kukkasin koristelluista sisäpihoistaan ja Cordoban sokkeloinen vanhakaupunki, sekä huikean suuri moskeija-katedraali, ovat koko Espanjan näyttävimpiä kohteita, jotka ovat päässeet Unescon maailmanperintöluetteloon.


Sevilla

Sevillan sanotaan olevan espanjalaiskaupungeista espanjalaisin: täältä ovat kotoisin niin tulinen flamenco kuin härkätaistelutkin. Sevillassa sijaitsee kolme tärkeää Unescon maailmanperintökohdetta: Sevillan katedraali, Alcazarin palatsi sekä Intioiden arkisto.


Jerez de la Frontera

Jerez on kuuluisa viineistä, hevosistaan ja flamencosta. Kaupunki tunnetaan maailmalla myös Sherry-viineistään.

Ronda

Henkeäsalpaavan kauniissa vuoristomaisemassa sijaitseva Rondan valkoinen kylä kohoaa 750 m merenpinnan yläpuolelle.  Yli sata metriä syvä El Tajo -rotko jakaa kaupungin uuteen ja vanhaan puoleen, jotka on yhdistetty sillalla. Sillalta avautuvat kauniit näköalat rotkoon ja ympäröivälle maaseudulle. Rondassa sijaitsee myös Espanjan vanhin härkätaisteluareena.


Málaga

Málaga tunnetaan lämmöstä, kulttuurista, upeista rakennuksista ja kauniista vanhasta kaupungistaan. Kaupunki on loistava kohde niin rantalomailijalle kuin kaupunkimatkailijallekin. Málaga tunnetaan taiteilija Pablo Picasson kotikaupunkina – legendaarinen taiteilija syntyi siellä vuonna 1881. Picasson lapsuudenkoti Plaza de Mercedillä onkin kunnostettu pieneksi museoksi.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Malaga – Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaan
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 3 lounasta ja 1 illallinen
  • Vierailu ja Sherry- ja tapasmaistiaiset Tio Pepen viinitilalla
  • Sisäänpääsy ohjelmassa mainittuihin käyntikohteisiin
  • Opastetut kaupunkikierrokset Granadassa, Cordobassa ja Sevillassa
  • Opastetut kaupunkikierrokset Jerezissä; Rondassa ja Malagassa
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Malaga 06:00 - 09:45

Malaga - Helsinki 10:35 - 16:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 300€

Alhambran palatsikaupunki

Nerja ja Frigiliana

Lisämaksulliset retket

Hinta 65 € /hlö

Kuva retkestä

Alhambran palatsikaupunki

Alhambran palatsi ja sen Generalife puutarha-alue kuuluivat aikanaan maurilaisen Nasrid-dynastian hallitsijoille. Maurit rakensivat Alhambran alueen usean vuosisadan aikana hallitessaan Espanjaa. Alhambran linnoitus on ollut vuodesta 1984 Unescon Maailmanperintö-kohteiden listalla ja on Espanjan merkittävimpiä nähtävyyksiä ja kävijämäärältään se on yksi maailman suosituimmista rakennustaiteellisista muistomerkeistä.

Lisämaksulliseen retkeen kuuluvat kuljetukset, oppaan palvelut ja pääsyliput. Retki tulee varata viimeistään kolme kuukautta ennen lähtöä, tätä myöhemmin emme valitettavasti voi taata lippujen saamista retkelle. Retken toteutuminen edellyttää min. 10 osallistujaa. Retki tehdään 2. matkapäivänä.

Hinta 60 € /hlö

Kuva retkestä

Nerja ja Frigiliana

Nerja on yksi Costa de Solin viehättävimmistä rantakaupungeista. Kaupunki tunnetaan tippukiviluolistaan, jotka ovat yksi koko Andalusian alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Luolissa oli asutusta kymmeniä tuhansia vuosia ennen ajanlaskun alkua, mistä kertovat löydetyt luolamaalaukset ja jäännökset. Näemme erilaisia kivimuodostelmia ja -pilareita. Luolavierailun jälkeen teemme kävelykierroksen Nerjan kauniissa keskustassa, ja rantabulevardi Balcon de Europalla eli Euroopan parvekkeella saamme nauttia kauniista näköalasta merelle ja rannikkoalueelle. Lähistöllä sijaitseva Frigilianan kylä puolestaan on voittanut Andalusian kauneimman kylän arvonimen. Valkoiseksi kalkitut rakennukset punaisine kattoineen ja kylän kapeat kujat muodostavat kauniin kontrastin sinistä taivasta vasten. Nautimme kylän kauneudesta kävelykierroksella ennen paluuta Malagaan. Retki tulee varata etukäteen. Retken toteutuminen edellyttää min. 10 osallistujaa. Retki tehdään 7. matkapäivänä. Retki on varattavissa vain 7.5.2020 lähdöllä.

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 26.10.2019 lähdöllä (7 päivää)

Matkaohjelma 7.5.2020 lähdöllä (8 päivää)

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.