Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Kiehtovat uutuudet

Madeiran kiertomatka

Madeiran kiertomatka

Lähtöpäivät:

25.5. ja 31.8.2019

Matkan kesto:

7 päivää

UUSI KOHDE!

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tervetuloa Madeiralle!

Tällä matkatalla koemme Portugalille kuuluvan Madeiran upeimmat luontokohteet, jotka lumoavat vehreydellään ja ainutlaatuisuudellaan. Matkaan mahtuu kevyttä patikointia levadojen luontopoluilla, vesiputouksia, pieniä kyliä ja tutustumista kukkuloiden ympäröivään Funchalin kaupunkiin.  

 

Madeira

Useimmat jäävät sanattomaksi saapuessaan eksoottiselle Madeiran saarelle. Saari on paratiisimainen. Jo sillä hetkellä, kun lentokone lähenee saarta ja saaren kauniit maisemat avautuvat ympärillä silmänkantamattomiin. Madeira tunnetaan kukkivasta luonnostaan, nimikkoviinistään ja ainutlaatuisesta ilmapiiristään. Luontokohteet ovat saaren keskeisintä antia ja Madeiralla pääsetkin näkemään vehreitä maisemia, vesiputouksia ja Madeiralle kuuluisia vesikanavien vierellä kulkevia luontopolkuja eli levadoja.

Saarella on myös pieniä viehättäviä kyliä, jotka ovat sijoittuneet vehreiden nummien ja jylhien kallioiden väliin. Meren voima ja dramaattisuus näkyvät kallioseinämiin iskeytyvissä aalloissa ja meren pauhu kallioita vasten on vangitsevaa. Madeiran maantieteellisen sijainnin takia siellä ovat pysähtyneet monet löytöretkeilijät ja heidän jälkeensä jättämät kasvit ja kukat ympäri maailmaa ovat Madeiran värikkään luonnon salaisuus ja rikkaus.

Madeiran ruokakulttuurissa painottuu kala ja merenelävät, joita tarjotaan ihanan tuoreina. Madeira tarjoaa useita ravintoloita tasokkaaseen gourmet-kokemukseen. Paikalliset suosittelevat varsinkin kala- ja lihavartaita. Useimmista ravintoloista on myös upeat merinäköalat.

 

Funchal

Madeira ei kuitenkaan tarjoa vain uskomattoman hienoja luontokohteita, vaan saari tarjoaa myös historiaa, kulttuuria ja omaleimaista kaupunkielämää Funchalin kaupungissa. Saaren pääkaupungissa Funchal on sekoitus luonnon kauneutta ja kosmopoliittisuutta. Funchal on koristeltu kukilla ympäri vuoden ja kauniisti suunnitellut kävelykadut ovat mitä mainioimmat rauhalliseen kävelyyn ihastellen kaupungin kauniita rakennuksia, hienostuneita kahviloita ja ravintoloita. Kaupungin puistot ja pitkä merenrantabulevardi terasseineen taas houkuttelevat pitämään taukoja ja rentoutumaan meren äärellä.

Kulttuuria kaipaava voi suunnata Funchalin vanhaan linnoitukseen São Tiagoon, jossa toimii Madeiran nykytaiteen museo. Vierailun arvoinen kulttuurikohde on myös La Casa de la Clazada Museo, jossa voi tutustua itse herraskartanoon kuten sen entisen asukkaan Frederico de Freitasin vuosien varrella keräämään taidekokoelmaan, johon kuuluu teoksia veistoksista taidemaalauksiin, joita hän keräili ympäri maailmaa.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

 • Lennot Helsinki-Funchal-Helsinki Finnair
 • Matkatavarat lennoilla
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Turistivero hotelleissa
 • Aterioita
 • Kaupunkikierros Funchalissa
 • Vierailu Funchalin kasvitieteellisessä puutarhassa
 • Vierailut Sao Vicentessä, Seixalissa ja Puerto Monizissa luonnon merialtailla
 • Kevyt patikointi levadoilla
 • Vierailu Santana kylään
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Portugalissa kello on 2 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Tap Air Portugalilla.

Helsinki - Lissabon 06:35 - 09:30
Lissabon - Funchal 10:55 - 12:40

Funchal - Lissabon 18:35 - 20:10
Lissabon - Helsinki 23:15 - 05:50+1

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.