Amsterdam ja tulppaanien Hollanti 4pv

Lähde valloittavan kauniiseen, keväiseen Hollantiin, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kevään 2018 Amsterdamin tulppaanimatkat ovat myynnissä!

Keukenhofin värikäs tulppaanimeri ihastuttaa vierailijaa

Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme Delftissa vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Noordwijk

Noordwijk on kaunis merenrantakaupunki, joka sijaitsee n. 25km päässä Amsterdamista. Kaupungin 13km pitkä hiekkaranta hiekkadyyneineen on viehättää niin turisteja kuin paikallisiakin.

Kokenut suomalainen matkanjohtaja matkalla mukana!

Messutarjous -50 €/hlö

lähtö: 21.4.2018
koodi: MATKAMESSUT
voimassa: 28.1.2018 asti

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display