Málaga

Sää tänään

23°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

18.10.

17°C

19.10.

17°C

20.10.

22°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Andalusian kiertomatka 7pv

Monipuolinen kiertomatkamme vie Espanjan aurinkoisimpaan maakuntaan. Matkalla koet kuusi kaupunkia (Granada, Cordoba, Sevilla, Jerez, Ronda ja Malaga) ja niiden upeaa historiaa, vaihtelevaa arkkitehtuuria, ylväitä maisemia. Matkalla vierailemme myös Tio Pepen viinitilalla ja saamme maistiaiset tilan tuotteista.

Granada 

Granadan kaunis kaupunki sijaitsee Sierra Nevadan vuoriston juurella. Kaupunki on täynnä nähtävyyksiä ja huokuu ihanaa menneen ajan tunnelmaa. Granadasta löytyy yksi maailman upeimpiin palatseihin lukeutuva palatsi Alhambra, johon on mahdollista tutustua lisämaksullisella retkellä.

Cordoba

Cordoba tunnetaan kukkasin koristelluista sisäpihoistaan ja Cordoban sokkeloinen vanhakaupunki, sekä huikean suuri moskeija-katedraali, ovat koko Espanjan näyttävimpiä kohteita, jotka ovat päässeet Unescon maailmanperintöluetteloon.

Sevilla

Sevillan sanotaan olevan espanjalaiskaupungeista espanjalaisin: täältä ovat kotoisin niin tulinen flamenco kuin härkätaistelutkin. Sevillassa sijaitsee kolme tärkeää Unescon maailmanperintökohdetta: Sevillan katedraali, Alcazarin palatsi sekä Intioiden arkisto.

Jerez de la Frontera

Jerez on kuuluisa viineistä, hevosistaan ja flamencosta. Kaupunki tunnetaan maailmalla myös Sherry-viineistään.

Ronda

Henkeäsalpaavan kauniissa vuoristomaisemassa sijaitseva Rondan valkoinen kylä kohoaa 750 m merenpinnan yläpuolelle.  Yli sata metriä syvä El Tajo -rotko jakaa kaupungin uuteen ja vanhaan puoleen, jotka on yhdistetty sillalla. Sillalta avautuvat kauniit näköalat rotkoon ja ympäröivälle maaseudulle. Rondassa sijaitsee myös Espanjan vanhin härkätaisteluareena.

Málaga

Málaga tunnetaan lämmöstä, kulttuurista, upeista rakennuksista ja kauniista vanhasta kaupungistaan. Kaupunki on loistava kohde niin rantalomailijalle kuin kaupunkimatkailijallekin. Málaga tunnetaan taiteilija Pablo Picasson kotikaupunkina – legendaarinen taiteilija syntyi siellä vuonna 1881. Picasson lapsuudenkoti Plaza de Mercedillä onkin kunnostettu pieneksi museoksi.

Vuoden 2018 lähdöt loppuunmyyty!

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display