München, Germany

Sää tänään

18°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

15.8.

21°C

16.8.

25°C

17.8.

24°C

18.8.

22°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Baijeri ja Salzburg 4pv

Alppien kupeessa, eteläisessä Saksassa sijaitsevassa Baijerin osavaltiossa on lukemattomia maalauksellisia kyliä, keskiaikaisia kaupunkeja sekä loisteliaita linnoja. Tällä matkalla majoitumme hyvätasoiseen hotelliin Bad Reichenhallin kylpyläkaupunkiin, tutustumme lumoaviin järvimaisemiin sekä käymme matkan päätteeksi Itävallan puolella, Mozartin syntymäkaupungissa Salzburgissa.

Baijeri

Baijerin osavaltio sijaitsee Etelä-Saksassa ja alueen nähtävyyksiin kuuluu kauniita järviä, alppimaisemia, linnoja ja tunnelmallisia kyliä. Baijerilaisten elämäntapa on rentoa ja he ovat hyvin vieraanvaraisia. Alueella vaalitaan perinteitä sulassa sovussa modernin elämän kanssa.

Bad Reichenhall

Majoitumme idylliseen kylpyläkaupunkiin Bad Reichenhalliin, joka sijaitsee aivan Saksan ja Itävallan rajan lähistöllä. Kaupunki on tunnettu suolantuotannostaan. Majoitumme hyvätasoiseen wellness-hotelliin, jossa on mm. erikoisuutena suolahuone (lisämaksu), joka on luonnonmukainen ja rentouttava hoitomuoto erityisesti iho- ja hengitystieongelmiin.

Salzburg

Itävallan ja Saksan Baijerin rajamailla sijaitseva Salzburg on alppikaupunkien parhaimmistoa. Kaupunki hurmaa vierailijan upeilla ympärille avautuvilla maisemilla, lukuisilla konsertti- ja kulttuuritapahtumilla sekä tietenkin suklaalla. Salzburgin vanhakaupunki on suhteellisen pieni, mutta sitäkin suloisempi alue. Aluetta ympäröivät barokkikauden rakennukset ja pääkadulla sijaitsevat kaupat tarjoavat niin paikallisia käsitöitä kuin ketjuliikkeitäkin. Sisäpihoilta ja pieniltä kujilta teet ihania löytöjä ravintolatarjonnasta ja pienistä suklaaliikkeistäkin. Tällä matkalla teemme päiväretken Salzburgiin, jonka aikana ehdimme saada loistavan yleiskuvan tästä ihanasta kaupungista.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display