Bratislava ja Slovakian maaseutu 5pv **UUTUUS**

Tällä matkalla pääset tutustumaan Slovakian pääkaupunkiin Bratislavaan, maaseudun pikkukaupunkeihin sekä kokemaan Tatra-vuoriston upeat maisemat. Vierailemme myös Cerveny Kamen -renessanssilinnassa sekä Hacaj-kuohuviinitilalla. Lähde mukaan kattavalle kiertomatkalle Slovakiaan!

Bratislava

Slovakian pääkaupunkin Bratislava on Euroopan nuorimpia pääkaupunkeja, joka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan. Kaupunkikuvaa hallitsee korkealle kukkulalle rakennettu komea Bratislavan linna. Tällä matkalla saat hyvä yleiskuvan kaupungista ja pääset tutustumaan lähistöllä sijaitsevaan Cerveny Kamen -renessanssilinnaan sekä Hacaj-kuohuviinitilaan. Bratislavan vanhakaupunki ja sen ympäristö on täynnä ihania pieniä kahviloita ja ravintoloita.

Slovakian maaseudun pikkukaupungit

Maaseudulla majoitumme Banska Stiavnican keskiaikaisessa kaupungissa. Tämä n. 10 000 asukkaan pikkukaupunki oli aikanaan yksi Slovakian tärkeimmistä kohteista hopea- ja kultakaivoksien vuoksi. Tutustumme Orava linnaan, joka sijaitsee korkealla kalliolla Oravsky-joen varrella. Linna on yksi Slovakian suurimmista ja vaikuttavimmista sekä tunnettu monista elokuvista. Linna on peräisin 1200-luvun loppupuolelta, jolloin Slovakia kuului Unkarin kuningaskuntaan.

Vierailmme myös n. 33 000 asukkaan Liptovsky Mikulasin pikkukaupungissa, joka sijaitsee keskellä Tatra-vuoristoa. Puolan ja Slovakian rajalla sijaitseva Tatra-vuoristo muodostaa Karpaattien korkeimman vuoriston, joka muistuttaa suuresti Alppeja. Matkan lopuksi tutustumme vielä Nitran kaupunkiin ja vierailemme sen historiallisessa linnassa.

Ennakkovaraajan etu -50€/hlö koodilla KEVÄT19. Voimassa 21.10.2018 asti.


Orava-linna

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display