Falmouth, Iso-Britannia

Sää tänään

19°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.6.

19°C

25.6.

20°C

26.6.

21°C

27.6.

22°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Cornwall - Englannin vehreä maaseutu 5pv **UUTUUS**

Lähde Matkapoikien mukana kiehtovalle matkalle Cornwallin kreivikuntaan, Iso-Britannian läntisimpään kärkeen: muinaisten tinakaivosten, merirosvojen, upeiden rantojen ja pittoreskien pikkukylien pariin. Cornwall tarjoaa upeiden maisemien ja kulttuurin lisäksi todellisen maaseutuelämyksen kaukana kiireestä ja melusta.

Cornwall

Cornwall on lounais-Englannissa sijaitseva kreivikunta, joka erottuu kulttuuriltaan muusta Englannista kelttiläisen historiansa johdosta. Cornwallin tarjoaa matkailijalle lukuisia upeita käyntikohteita, kuten manner-Englannin läntisin kohta Land´s End, yhden naisen elämäntyö Minack theatre, joka on rantakallioon rakennettu amfiteatteri sekä St. Ives, jonka miellyttävä ilmasto, hiekkarannat ja kaupungin ilmapiiri houkuttelevat niin turisteja kuin taiteilijoitakin.

Matkan aikana näemme vehreitä maisemia, jylhiä rantakallioita sekä pääsemme maistamaan alueelle tyypillisiä ruokia. Cornwall tarjoaa upeiden maisemien ja kulttuurin lisäksi todellisen maaseutuelämyksen kaukana kiireestä ja melusta.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display