Falmouth, Iso-Britannia

Sää tänään

14°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

18.10.

14°C

19.10.

14°C

20.10.

16°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Cornwall - Englannin vehreä maaseutu

Lähde Matkapoikien mukana kiehtovalle matkalle Cornwallin kreivikuntaan, Iso-Britannian läntisimpään kärkeen: muinaisten tinakaivosten, merirosvojen, upeiden rantojen ja pittoreskien pikkukylien pariin. Cornwall tarjoaa upeiden maisemien ja kulttuurin lisäksi todellisen maaseutuelämyksen kaukana kiireestä ja melusta. Uudistettu ja vielä kattavampi matkaohjelma vuodelle 2019!

Cornwall

Cornwall on lounais-Englannissa sijaitseva kreivikunta, joka erottuu kulttuuriltaan muusta Englannista kelttiläisen historiansa johdosta. Cornwallin tarjoaa matkailijalle lukuisia upeita käyntikohteita, kuten manner-Englannin läntisin kohta Land´s End, yhden naisen elämäntyö Minack theatre, joka on rantakallioon rakennettu amfiteatteri sekä St. Ives, jonka miellyttävä ilmasto, hiekkarannat ja kaupungin ilmapiiri houkuttelevat niin turisteja kuin taiteilijoitakin.

Matkan aikana näemme vehreitä maisemia, jylhiä rantakallioita sekä pääsemme maistamaan alueelle tyypillisiä ruokia. Cornwall tarjoaa upeiden maisemien ja kulttuurin lisäksi todellisen maaseutuelämyksen kaukana kiireestä ja melusta.

Poldark-sarjan ystäville: tällä matkalla käydään useassa sarjassa esiintyneessä paikassa.

Asiakaspalautteita kevään 2018 ryhmästä:

Hotelli Falmouth oli todella hyvä: ateriat, sijainti meren rannalla ja siisteys. Päiväretket olivat mielenkiintoisia ja opas loistava! Bussikuljettaja oli miellyttävä ja avulias.”

”Opas erittäin hyvä!”

”Opas oli aivan loistava kaikin tavoin ! Oli mielenkiintoista kuunnella juttuja Englannista ja retkikohteista, kirjoista ja kirjailijoista, yms. Kokonaisuutena retkiohjelma oli 10+.
Päivien ohjelma oli erittäin hyvin aikataulutettu. Falmouth Hotelli oli juuri sellainen kuin tällaisella matkalla kuuluu ollakin ja sijainti loistava. Käyntikohteet olivat kiinnostavia ja huolella valittuja samoin lounaspaikat oli tarkoin mietitty.”

”Suosittelen matkaa varsinkin Poldark-sarjaa seuranneille. Mielenkiintoisia käyntikohteita, ihana hotelli ja aivan loistava opas!”

”Oppaalle haluan lähettää vielä lämpimät kiitokset upeasta matkasta! Tämä oli näin valtavan helppoa meille kun kaikki oli ajateltu etukäteen ja retket + ruokailut myös maksettu etukäteen. En ole ollut opastetulla "seuramatkalla" vuosikymmeniin ja varsinkaan yksin, tämä oli minulle pelkästään positiivinen yllätys.”

”Cornwall oli aivan loistava matkakohde ja ohjelma oli hyvin suunniteltu, maisemat olivat todella upeat!
Hotellilla oli hyvä sijainti, huoneet olivat mukavat ja siistit sekä ruoka oli hyvää. Oli itse asiassa tosi hyvä, että matkan hintaan sisältyi myös lounaita/illallisia, oli mukavaa mennä valmiiseen pöytään. Opas oli todella ammattitaitoinen ja osasi kertoa hyvin nähtävyyksistä sekä yleisesti englantilaisesta elämästä.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display