Madrid

Sää tänään

24°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

20.6.

34°C

21.6.

33°C

22.6.

32°C

23.6.

33°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Elämänmakuinen Madrid ja Segovia 6pv

Madrid - ihastuttava suurkaupunki, jonka välitön ilmapiiri ja historialliset nähtävyydet lumoavat matkailijan.

Madrid

Madrid on täydellinen kaupunkilomakohde; histroriallisia nähtävyyksiä, kauniita puistoja ja aukioita, vilkasta elämänmenoa ja erinomaiset ostos- ja ruokailumahdollisuudet. Kaupungin sydän on Puerta del Solin pääaukio, jonka ympärille ovat sijoittuneet niin suuret tavaratalot kuin kaupungintalokin. Madridilainen keittiö tarjoaa kulinaristille parastaan. Kaupungista löytyy jokaiselle jotakin; pienistä tapasbaareista Michelin-tähden ravintoloihin. Madridin vierailijan kannattaa myös käydä San Miguelin kauppahallissa, jonka tarjonta häikäisee monipuolisuudellaan.

Segovia

Segovia on Kastilia ja Leonin itsehallintoalueella sijaitseva kaupunki, jonka upea laivamainen vanhakaupunki on aseteltu kukkulan päälle. Kaupunki sijaitsee Sierra de Guadarraman vuoriston juurella ja sen kiehtova vanhakaupunki kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Nykyisin nähtävyytenä oleva, roomalaisten rakentama akvedukti, oli käyttökelpoinen vielä muutama vuosikymmen sitten. Muita tärkeitä nähtävyyksiä ovat historiallinen Alcázar-linnoitus sekä Santa Marian 1500-luvulla rakennettu katedraali.

Toledo

Tällä matkalla on mahdollista lähteä myös lisämaksulliselle Toledon retkelle. Keskisessä Espanjassa sijaitseva Toledon kaupunki on rakennettu Tajojoen laakson jyrkille rinteille. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Alcázarin linna ja viisilaivainen goottilainen katedraali. Tämä varsinkin keväisin ja alkukesäisin kukoistava kaupunki on yksi UNESCOn maailmanperintökohteista. Kaupungin sokkeloiset ja kapeat keskiaikaiset kujat luovat jo itsestään historiallisen tunnelman.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display