Eteläinen Irlanti - Ring of Kerry 5pv

Koe maisemareittien klassikko Ring of Kerry sekä Killarneyn ja Corkin hurmaavat kaupungit. Tällä matkalla majoitumme tasokkaissa hotelleissa!

Ring of Kerry

Tämä 170 km mittainen maisemareittien klassikko kiertää Iveraghin niemimaan ympäri. Matkan varrella näemme kukkuloita, järviä, kumpuilevaa vehreää laaksoa, merenrantaa sekä idyllisiä kyliä. Reittimme kulkee Glenbeighn turvemuseokylästä Kells Bay -lahden kautta kohti niemimaan kärkeä. Kierros päättyy Killarneyn kansallispuistoon, jonka maisemat ovat jylhät MacGillycuddy-vuoristossa.

Garnish Island ja Mizen Head

Garnish Island -saari sijaitsee Glengarriff kylän lahdella. Saarella sijaitsee upea puutarha, jonka on suunnitellut arkkitehti Annan Bryce ja puutarhuri Harold Peto. Puutarhassa on useita harvinaisia kasveja, joita ei yleensä tavata Irlannissa. Saari luovutettiin Irlannin kansalle 1953. Saarella on myös Napoleonin aikainen Martello-torni sekä mahtavat näkymät Bantry Bay -lahdelle.

Mizen Head on Irlannin eteläisin kolkka. Niemimaan kärjessä on saari, jonne pääsee 200m korkeudella olevaa kävelysiltaa pitkin. Saaren kärjessä sijaitsee Mizen Head Signal Station -majakka, jossa on näyttely majakan historiasta. Maisemat täältä ovat sanoin kuvaamattomat!

Hayfield Manor

Matkan lopussa majoitumme kahdeksi yöksi upeaan viiden tähden Hayfield Manor -kartanohotelliin, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Corkin keskustasta. Rentoudu kauniissa puutarhassa tai nauti hemmottelevista kauneushoidoista hotellin spa-osastolla. Hayfield Manor -hotellissa on myös lämmitetty sisäuima-allas, höyrysauna sekä ulkokylpytynnyri. Hotellin tyylikkäässä Orchids-ravintolassa on tarjolla irlantilainen, paikallisista tuotteista koottu menu.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display