Galway-Dublin 5pv

Lähde vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen. Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo.

Galway

Galway sijaitsee meren rannalla ja se on yksi Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Galwayssa yhdistyvät uusi ja vanha. Se on nuorekas yliopistokaupunki täynnä musiikkia, ravintoloita, pubeja ja tapahtumia. Keskustan kadut ovat kuitenkin perinteisiä irlantilaisia kapeita, vilkkaita katuja värikkäine kaupparakennuksineen.

Connemaran alue ja Moherin kalliot

Connemara on tunnettu upeista suo- ja vuoristoalueista, täällä maisemat ovat kuvankauniit! Tutustumme Kylemore Abbey -luostariin, jonka rakensi aikoinaan rikas englantilainen aatelisherra, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Luostarin alueella on upea puutarha ja kaunis goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty neljää eriväristä marmoria. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista. Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8km pituisena ja 210m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka.

Dublin

Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin, jonka tunnetuin nähtävyys on Guinnessin panimo. Vanhaan varastohalliin rakennettu laaja näyttely perehdyttää niin oluen valmistuksen saloihin, 200-vuotiaan yrityksen historiaan kuin myös maailmankuulun brändin syntytarinaan. Dublinissa on lisämaksusta mahdollisuus osallistua myös Celtic Night -irlantilaiseen iltaan, hinta 45,-/hlö.

Malahiden linna ja Howthin niemimaa

Matkan lopuksi suuntaamme Dublinin pohjoispuolelle, jossa pääsemme tutustumaan normannien ajoilta peräisin olevaan Malahiden linnaan. Linnaa asutti 800 vuoden ajan Talbotin aatelissuku ja suvun viimeinen jäsen Rose Talbot myi linnan 1970-luvulla Irlannin valtiolle. Linnassa on upeita, eri aikakausilta olevia huoneita mm. tamminen paneloitu huone keskiajalta, rokokootyyliset olohuoneet sekä keskiaikainen sali. Linnakierroksen jälkeen suuntaamme vielä kohti Howthin niemimaata, jonka kärjestä on upeat näköalat Dublinin lahdelle. Howth on kalastajakylä, jonka viikingit aikoinaan perustivat.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa
Varaa

Cxense Display