Gardajärven lumoa 6pv

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saa mielen rauhoittumaan. Lähde Gardajärven kauniisiin maisemiin ja täydennä lomasi osallistumalla lisämaksullisille  Venetsian ja/tai Bolzanon ja Renon retkille.

Gardajärvi, Riva del Garda

Pohjois-Italiassa, Alppien juurella sijaitseva Italian suurin järvi on maisemiltaan postikorttimainen jylhien vuorten ja kristallinkirkkaan veden ansiosta. Järven ympärille sijoittuvat kylät tarjoavat aitoa italialaista kyselämää. Tällä matkalla majoitumme järven pohjoisosaan, Rivaan. Teemme Gardajärven kierroksen, jossa järven ympäri kulkeva tie nousee vuoroin ylös vuorille ja takaisin taas järven rantaan. Maisemat ovat niin upeat, että Bond elokuvista 007 Quantum of Solace on kuvattu osittain Gardajärvellä.

Gardajärven ympärillä sijaitsevat kylät ovat kaikki tyyliltään erilaisia. Riva del Garda on alueen suurin kaupunki ja sinne suuntaakin yleensä vesiurheilusta, patikoinnista ja pyöräilystä kiinnostuneet matkustajat. Rivaa kutsutaan myös alueen hienostuneimmaksi kaupungiksi.

Venetsia

Adrianmeren rannikolla sijaitseva Venetsia on varmasti maailmankuulu. Se on rakennettu yli 100 saarelle, kaupungissa on yli 350 siltaa ja kulkuneuvoina käytetään veneitä ja vaporettoja (vesibussi). Tällä matkalla on mahdollisuus osallistua lisämaksulliselle retkelle Venetsiaan. Retken aikana pääset pintaa syvemmälle Venetsian salaisuuksiin; näemme tärkemmät nähtävyydet, kuulemme kiehtovaa historiaa ja aikaa jää myös omatoimiselle tutustumiselle tähän mystiseen kaupunkiin.

Bolzano ja Renon

Huhtikuun lähdöllä on mahdollisuus lähteä lisämaksulliselle retkelle Bolzanoon ja Renoniin. Bolzano sijaitsee Etelä-Tirolissa, lähellä Itävallan rajaa. Retken aikana tutustumme Bolzanon keskustaan, jossa myös vapaa-aikaa. Nousemme kaapelihissillä Renonin tasangolle, josta saamme ihailla näkymiä Dolomiiteille ja Etelä-Tirolin alueelle. Renonin ylpeys on vuosituhannen saatossa muovautuneet kivipyramidit. Retken hintaan sisältyy lounas.

Dolomiitit

Dolomiitit on yksi Alppien osa Gardajärven koillispuolella. Dolomiittien jylhien maisemien kerrotaan olevan maailman kauneimpia. Silhuetti vaihtelee korkeista vuorenhuipuista syviin laaksoihin.
Syyskuun lähdöllä teemme lisämaksullisen Dolomiittien retken. Retken aikana nousemme Val di Fiemmen ja Val di Fassan laaksoihin, näemme Dolomiittien massiivisimman osan, Marmoladan ja nousemme yli 2km korkeuteen, Passo Pardoille. Retki tarjoaa unohtumattomia maisemia luonnonihmeiden keskellä.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display