Lisämaksulliset retket
Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseot 55€/hlö

Juutalainen ilta 45€/hlö
sis. 3 ruokalajin illallisen Klezmer Hois -ravintolassa

Jokiristeily Veikselillä 35€/hlö
sis. lasillisen viiniä ja suomenkielisen opastuksen

Krakova-Zakopane 4pv

Tällä matkalla näet Puolan historiaa ja nykyaikaa pähkinänkuoressa. Näet myös Zakopanen pikkukaupungin jylhät vuoristomaisemat. Tule mukaamme: aimo pala Puolaa on tarjolla tiiviissä paketissa!

Krakova

Tuhatvuotinen, kaunis Krakova on yksi Euroopan kulttuurikaupungeista. Tunnelmaltaan tämä keskiaikainen kauppakaupunki on vertaansa vailla. Hyvin säilynyt vanha kaupunki, kymmenet kirkot ja hämärät kellariravintolat ovat olennainen osa Puolan entistä pääkaupunkia. Matkan aikana saamme nauttia puolalaisesta vieraanvaraisuudesta, maittavista herkuista ja upeasta arkkitehtuurista.

Zakopane

Vajaan 30 000 asukkaan Zakopane on alppityylisine rakennuksineen säilyttänyt tietyn pikkukaupunkicharminsa. Nousemme vuoristojunalla Gubalowka-vuorelle, josta aukeaa upeat maisemat sekä Zakopanen laaksoon että kaupunkia ympäröivään Tatra-vuoristoon.

Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseot

Lähde lisämaksulliselle retkelle Auschwitz-Birkenau keskitysleirimuseoihin. Alue on Unescon maailmanperintölistalle merkitty toisen maailmansodan aikainen natsien keskitysleirialue, joka perustettiin vuosina 1940–1942. Leirillä sai aikanaan surmansa surmansa 1,5 miljoonaa eri maista ollutta vankia. Vuosittain tuhannet juutalaiset ympäri maailman tulevat tänne “elävien marssille” holokaustin uhrien muiston kunniaksi. Retken hinta 55,-/hlö ja kesto n. 6 tuntia. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display