Siena, Italia

Sää tänään

21°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.6.

24°C

25.6.

24°C

26.6.

25°C

27.6.

27°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Pisa, Italia

Sää tänään

21°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

24.6.

22°C

25.6.

24°C

26.6.

23°C

27.6.

23°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Lumoava Elban saari, Siena ja Pisa 5pv

Elba - kaunis pieni saari Italian Toscanassa!
Tällä matkalla näet kauneinta Elbaa, tutustut Sienan keskiaikaiseen kaupunkiin sekä koet yhden maailman seitsemästä ihmeestä, Pisan kaltevan tornin.

Elba

Elba on Toscanan saariston suurin saari, jota ympäröi kristallinkirkas meri. Tämä vehreä keidas houkuttelee lomalaisia viettämään niin ranta- kuin aktiivilomaakin. Maisemat ovat maalaukselliset; sinisenä loistava meri vasten jylhiä kallioita, rannat erivärisiä hiekka- tai kivirantoja. Elban matka antaa unohtumattomia kokemuksia joita voi muistella pitkään: aito saastumaton, osittain villi ja kesyttämätön luonto, upeat auringonlaskut iltaisin, saarilaisten hymyilevät kasvot, mitä maukkain ruokakulttuuri. Saaren historia etruskeista Napoleoniin ei jätä ketään välinpitämättömäksi, tämä saari on nähtävä ja koettava!

Siena

Jo ennen Rooman vallan aikaa perustettu Siena on eräs Italian parhaiten säilyneistä keskiaisista kaupungeista. Vuosisatoja vanha tunnelma huokuu kaupungin kapeilla kujilla ja piazzoilla. Sienan ytimessä on kaupungin kuuluisin nähtävyys, simpukan muotoinen pääaukio, Piazza del Campo. Aukiota hallitsee kaupungintalo sekä nelikulmainen kellotorni. Aukio on listattu Unescon maailmanperintöluetteloon. Aukio muuttuu kahdesti kesässä kilpa-areenaksi, kun kaupunginosat kilpailevat keskiaikaisia perinteitä kunnioittavassa "Il Palio" -laukkakilpailussa. Kaupungin historiallisilla kaduilla on lukuisia ihania kahviloita, pikkuputiikkeja ja nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan ja niihin on helppo mennä jalkaisin.

Pisa

Kaupunki tunnetaan parhaiten Ihmeiden Aukiolla sijaitsevasta kaltevasta kellotornista sekä Pisan yliopiston korkeatasoisesta opetuksesta. Pisan kalteva torni komeilee monen turistin kotialbumissa ja torni onkin kaupungin tärkeimpiä turistikohteita. Torni on kalllistunut vuosien saatossa, mutta korjaustöiden ansiosta tornia on saatu suoristettua takaisin jonkin verran. Kokonaan sitä tuskin halutaankaan suoristaa, sillä silloin katoaisi kaupungin tärkeä symboli. Tällä matkalla pääset näkemään myös Ilmeiden Aukiolla sijaitsevan tuomiokirkon, jolle kellotorni alunperin rakennettiin sekä kastekappelin.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display