Montenegro - Adrianmeren helmi 6pv **UUTUUS**

Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro tunnetaan upeista vuoristomaisemistaan sekä sympaattisista rannikkokaupungeista, joissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus. Lähde kuvankauniiseen Montenegroon!

Kotor

Kotor ja koko Kotorin lahti, jonka rantoja ajoreittimme seurailee, kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. Tämä kaunis kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä ja muurien sisäpuolelta lyötyykin mutkikkaita pikkukatuja, pieniä ja viehättäviä aukioita sekä arvokkaita barokki- ja renessanssityylisiä rakennuksia.

Perast

Perastin piskuinen rantakaupunki huokuu edelleen historiallista venetsialaisuuttaan. Koostaan huolimatta kaupungissa on 16 kirkkoa ja 17 Venetsian vallan aikaista palatsia. Täällä teemme myös meriretken Gospa od Skrpjelan saarelle, jossa tutustumme 1600-luvulla rakennettuun upeaan kirkkoon.

Biogradsko-järvi

Matkan aikana vierailemme Montenegron suurimmalle järvellä – Biogradskolla. Biogradsko Goran kansallispuisto on maailman toiseksi vanhin heti Yellowstonen jälkeen. Alunperin alue suojeltiin jo kuningas Nikola Petrovicin toimesta 1800-luvun loppupuolella ja se on lähestulkoon alkuperäisessä tilassa. Ikivanha metsä on yksi Euroopan kolmesta jäljellä olevasta aarniometsästä. Puiden joukossa kasvaa yli 500 vuotta vanhoja ja runsaat 60 metriä korkeita yksilöitä. Teemme kolmen kilometrin mittaisen kävelykierroksen Biogradsko-järven ympäri rantapolkua seuraillen.

Ennakkovaraajan etu -50€/hlö koodilla KEVÄT19. Voimassa 21.10.2018 asti.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Cxense Display