Moselin ja Reinin jokilaaksot 4pv **UUTUUS**

Lähde mukaan unohtumattomalle kiertomatkalle Moselin ja Reinin maisemiin! Matkan aikana näemme Moselin ja Reinin varrella sijaitsevat upeat jokilaaksokaupungit, kuten Bernkastel-Kuesin ihastuttavine ristikkotaloineen, Traben-Trarbach viiniviljelykaupungin, Koblenzissa sijaitseva suositun Moselin ja Reinin ”Deutsches Eck” yhtymäkohdan sekä turistien suosiman Rüdesheimin.

Bernkastel-Kues

Viehättävä Bernkastel-Kues hurmaa kävijänsä välittömästi. Koristeelliset ristikkotalot ja kapeat kujat saavat tuntemaan olevansa satumaailmassa. Erilaisia viinitupia, pikkuputiikkeja ja ravintoloita löytyy jokaisen kulman takaa. Bernkastel-Kuesin päänähtävyys on Landshutin rauniolinna 120 metrin korkeudessa, josta näköala ylhäältä alas Moselille, viinirinteille ja kaupunkiin on upea.

Traben-Trarbach

Traben-Trarbach on viehättävän pieni noin 6000 asukkaan kylä, joka koostuu Moselin länsirannan Trabenista ja Itärannan Trarbachista. Kylä on tunnettu historiallisena viininviljelykylänä ja on ollut 1900 -luvun alkupuolella koko Euroopan merkittävimpiä viinin jakelukeskuksia. Kaupungin alta löytyy lukuisia satoja vuosia vanhoja viinikellareita, joista yhdessä pääsemme vierailemaan opastetulla kierroksella.

Rüdesheim

Rüdesheim kuuluu Rein joenvarren näyttävimpiin paikkoihin ja onkin noussut matkailijoiden suureen suosioon. Rüdesheimin kujilla on vierivieressä edullisia ihastuttavia ravintoloita ja viinitupia. Kaupungin tunnetuin katu on Drosselgassel, joka on kapea ja vilkas ostos- ja viinitupakuja ristikkotaloineen. Drosselgasselilta pääsee gondoolihissillä ylös korkealle keskusta yläpuolella sijaitsevalle Niederwald -muistomerkille, joka on rakennetty symbolisoimaan Saksan erillisten valtioiden yhtymistä vuonna 1871. Näkymä alas Reinin uomaan on huikea.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display