Pohjois-Italian järvet-Sveitsi

Comojärvi

Sää tänään

15°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

19.10.

21°C

20.10.

20°C

21.10.

19°C

22.10.

17°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Lugano, Switzerland

Sää tänään

15°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

19.10.

16°C

20.10.

15°C

21.10.

14°C

22.10.

13°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Pohjois-Italian järvimaisemat ja satumainen Sveitsi 5pv

Unelmien matka Pohjois-Italian järvialueelle! Jylhien vuoristojen ympäröiminä olevat siniset järvet upeine maisemiseen saavat kiireisemmänkin mielen rauhoittumaan. Toinen toistaan viehättävämpiä pikkukyliä, upeita huviloita ja saarille avautuvia upeita näköaloja.

Comojärvi

Pohjois-Italiassa, lähellä Sveitsin rajaa, sijaitseva Comojärvi on niin maisemiltaan kuin tunnelmaltaan lomakohteiden parhaimmistoa. Rooman valtakunnan aikana järvi nousi merkittävään asemaan sijaintinsa takia, sillä se oli tärkeän kauppaväylän varrella. Tummanvihreänä hohtavaa Comojärveä ympäröivät pehmeät vihreät kukkulat ja pienet viehättävät kylät. Myös monen kuuluisuuden hulppeat huvilat komeilevat järven ympärillä ja siellä on filmattu useita elokuvia, mm. James Bond - Casino Royale.

Maggiorejärvi

Maggiorejärvi eli Lago Maggiore on suuri ja syvä järvi Alppien eteläpuolella. Järveä kiertävät pikkukylät ovat toinen toistaan lumoavampia. Ympärillä olevat maisemat ihastuttavat vehreydellään ja sinisenä kimaltelevan järven taustalla siintävät Alppien
huiput. Tärkein ja ehkä tunnetuin Lago Maggioren kohteista on Stresa, joka on ollut monien taiteilijoiden, kirjailijoiden ja eurooppalaisten aristokraattien suosiossa. Täällä voit vain ihailla kaunista kukkaloistoa ja saarille avautuvaa lumoavaa näköalaa.

Locarno

Tällä matkalla teemme laivalla päiväretken Sveitsin puolelle Locarnoon. Locarno sijaitsee Ticinon kantonissa, Sveitsin italiankielisessä osassa. Laivamatkan aikana näemme upeita maisemia järveltä käsin. Paluumatka taittuu junalla Centovalli-laakson läpi upeiden vuori- ja niittymaisemien ohitse. Locarnon on tunnettu myös kansainvälisistä elokuvafestivaaleistaan, jotka ovat Cannesin ja Venetsin jälkeen Euroopan vanhimpia elokuvajuhlia.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display