Falmouth, Iso-Britannia

Sää tänään

13°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

29.6.

15°C

30.6.

17°C

1.7.

15°C

2.7.

18°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Poldark-sarjan syntysijoilla 5pv **UUTUUS**

Lähde Matkapoikien mukana matkalle Cornwallin kreivikuntaan, Iso-Britannian läntisimpään kärkeen, jonne tv-sarja Poldarkin tapahtumat sijoittuvat. Matkan aikana näet vehreiden maisemien ja kiinnostavien käyntikohteiden lisäksi seudut, joissa Ross Poldarkin elämä muuttui kertaheitolla.

Cornwall

Cornwall on lounais-Englannissa sijaitseva kreivikunta, joka erottuu kulttuuriltaan muusta Englannista kelttiläisen historiansa johdosta. Cornwallin tarjoaa matkailijalle lukuisia upeita käyntikohteita, kuten manner-Englannin läntisin kohta Land´s End, yhden naisen elämäntyö Minack theatre, joka on rantakallioon rakennettu amfiteatteri sekä St. Ives, jonka miellyttävä ilmasto, hiekkarannat ja kaupungin ilmapiiri houkuttelevat niin turisteja kuin taiteilijoitakin.

Poldark

Poldark on BBC:n menestyssarja, joka sijoittuu 1700-luvun lopun Britanniaan. Sarjan päähenkilö Ross Poldark palaa kotiinsa Yhdysvaltain vapaussodasta, mutta mikään ei ole enää kuin ennen. Suomessa ja maailmallakin erittäin suosittu sarja perustuu Winston Grahamin romaaniin ja siitä on tehty tähän mennessä kaksi tuotantokautta.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display