Porto, Portugali

Sää tänään

12°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

11.12.

9°C

12.12.

11°C

13.12.

11°C

14.12.

11°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Portugali ja Galicia - Atlantin helmet 8 pv **UUTUUS**

Portugali on muutakin kuin hiekkarantoja

Tällä kiertomatkalla koemme monenlaista Portugalia sekä Espanjan vehreän luoteisrannikon Galician. Näemme Portugalin sykkivän pääkaupungin Lissabonin, viinistään tunnettu Porton merenrantakaupungin, Portugalin Venetsiaksi kutsuttu Aveiron sekä Coimbran kukkulakaupungin. Galiciassa tarjoilemme vehreintä Espanjaa, ihastuttavia rannikkomaisemia sekä pieniä kalastajakyliä. Vierailemme mm. Santiago de Compostelan pyhiinvaelluskaupungissa sekä Kuoleman ja maailmanlopun rannikolla Finisterressä. Matkaan sisältyy yhteisiä ruokailuja, ja käynnit Portviinitilalla ja viinitilalla, jokiristeily Galiciassa ja kanavaristeily Aveirossa. Lähde mukaan nauttimaan huolettomasta kiertomatkasta upeassa Portugalissa ja kauniissa Galiciassa!

Portugali

Portugali kiehtoo erilaisuudellaan ja monipuolisuudellaan. Portugalin kohta yhdeksänsataavuotisen historian aikaisten rakennustaiteen monumenttien rikkaus on hämmästyttävän suuri ja levittäytyy koko maahan linnoituksina, linnoina, luostareina ja kirkkoina. Portugali elää historiassa ja nykyhetkessä ja sen vieraanvaraisten, ystävällisten ihmisten huoleton elämäntapa tarttuu hetkessä myös vierailijaan.

Galicia

Galicia on oman kielensä ja kulttuurinsa omaava Espanjan itsehallintoalue, jonka asukkaat ovat hyvin tietoisia omasta historiastaan ja erityisyydestään. Portugalin pohjoispuolella sijaitsevasta Galiciasta löytyvät Espanjan vihreimmät maisemat sekä taidetta, historiaa, kulttuuria sekä parasta paikallisia tuotteita kunnioittavaa gastronomiaa. Galiciasta löytyy myös kauniita rannikoita lähes koskemattomilla rannoilla, vaikuttavia kallioita, maagisia metsiä, syviä laaksoja ja vuoria, maaseudun läpi lipuvia jokia, vesiputouksia ja valtava arkkitehtoninen perintö romaanisine rakennuksineen ja monumentteineen sekä kelttiläisen menneisyyden jäännöksineen.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display