Tarujen Skotlanti 4pv

Skotlannissa, saarivaltion pohjoisosassa on jotain mystistä. Rikkaan historian omaava seutu on rakentunut omaleimaiseksi monien historian vaiheiden aikana: roomalaiset, kelttiläiset ja sittemmin Iso-Britannian kansalaiset ovat tuoneet jokainen omia piirteitään jylhiin Skotlannin maisemiin.

Edinburgh

Kiltit, säkkipillimusiikki sekä pubit liitetään yleisesti skotlantilaiseen kulttuuriperimään. Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on suosittu matkakohde vastaanottavaisen ilmapiirin, upeiden linnojen ja kirkkojen ansiosta. Vanhakaupunki on Edinburghin keskus ja pääkatu, The Royal Mile, on sen ehdoton turistimagneetti. Katu kulkee Edinburghin ikivanhan linnoituksen ja Holyrood-puiston välillä ja sen varrella on valtaosa kaupungin nähtävyyksistä. Erityisen paljon nähtävää on museoissa, mutta kadun varrella on myös kirkkoja, kaupungin vanhin asuinrakennus, viskistä kertova keskus ja useita putiikkeja.

Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuisto

Tällä matkalla tutustumme myös Skotlannin upeaan luontoon. Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuiston upeat maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosisatojen ajan. Alue käsittää Loch Lomondin syvät vedet, Trossachsin huimat laaksot, Breadalbanesin korkeat vuoret sekä Argyll-metsän suojaisat vuonot. Alue tarjoaa vierailijalle yhden Skotlannin upeimmista ja kauneimmia maisemista ja se on vain 1,5  tunnin matkan päässä Edinburghista. 

Tule Matkapoikien matkalle itse ottamaan selvää, mistä Skotlannissa on oikein kysymys ja ihastu pohjoiseen eksotiikkaan, luontoon, ihmisiin ja kulttuuriin.

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display