Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Hehkuvat suosikit

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Lähtöpäivät:

10.4., 14.4., 18.4. ja 22.4.2020

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Amsterdam

Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, urheilua ja kuninkaallisia sekä tietenkin kukkatoreja, kauniita taloja ja tuulimyllyjä.

Keukenhof

Koe valloittavan kaunis, keväinen Hollanti, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme Delftissa vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Noordwijk

Noordwijk on kaunis merenrantakaupunki, joka sijaitsee n. 25km päässä Amsterdamista. Kaupungin 13km pitkä hiekkaranta hiekkadyyneineen viehättää niin turisteja kuin paikallisiakin. Kaupunki on aiemmin ollut viehättävä kalastajakylä, mutta nykyisin se on enemmänkin suosittu merenrantakohde, johon tullaan kauempaankin.

Näillä matkoilla on mukana kokenut suomalainen matkanjohtaja!

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. --------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki Finnairin reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2hh aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen, 2 lounasta
  • Kävelykierros Amsterdamissa
  • Kanaaliristeily
  • Retket: Keukenhoffin kukkapuisto ja Delftin posliinitehdas
  • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Amsterdam 08:10 - 09:40

Amsterdam - Helsinki 18:50 - 22:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 240€

Asiakkaat suosittelevat

Minusta kaikki meni loistavasti. Ohjelma oli hyvä ja monipuolinen. Opas oli erittäin hyvä. Haluaisin uudelleen hänen matkalleen. Hyvää työtä. Ei mitään negatiivista.

Amsterdam on kaunis ja viihtyisä suurkaupunki. Jos tulee sopivaan aikaan keväällä kannattaa ehdottomasti käydä myös Keukenhofissa.

Opas oli todella hyvä ja asiansa tasalla. Bussit siistejä ja uusia ja toimivia. Vapaa aikaa sopivasti ja me otimme kyllä kaiken irti koko matkasta!

Monipuolinen ohjelma, homma toimi, kiitos!

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Amsterdam

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8.10 kohti Amsterdamia, jonne saavumme klo 9.40 paikallista aikaa. Suomalainen matkanjohtaja ja bussi ovat vastassa kentällä. Heti saapumisen jälkeen viemme matkatavarat hotellin säilöön ja teemme kaupunkikierroksen kävellen. Tutustumme Amsterdamin kanava-arkkitehtuuriin ja näemme kuuluisat nähtävyydet, mm. Kuninkaanlinnan, Dam-aukion ja Kukkamarkkinat. Yhteinen lounas. Kierroksen jälkeen teemme kanaaliristeilyn. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen loppupäivä omatoiminen.

2. matkapäivä, Amsterdam - Keukenhof

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Keukenhofin kukkapuistoon, jossa upeat tulppaanit ja kukkivat puut vastaanottavat vierailijan. Puistossa näet miljoonia värikkäitä tulppaaneita, upeita istutusalueita ja koet satumaista kukkaloistoa. Iltapäivällä palaamme Amsterdamiin, jonka jälkeen omaa aikaa. Yhteinen illallinen keskustan ravintolassa (siirtyminen ravintolaan kävellen).

3. matkapäivä, Amsterdam - Delft - Noordwijk

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Delfin pikkukaupunkia, joka on tunnettu sinisestä posliinistaan. Vierailemme 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tehtaan historiaan, tuotteiden valmistukseen sekä näemme taitavat posliininmaalaajat työssään. Juomme kakkukahvit vielä ennen kuin jatkamme matkaa takaisin Amsterdamiin. Paluumatkalla ajamme Noordwijkin merenrantakaupungin kautta, jossa ehdimme ihailla kauniita maisemia ja nauttia lounaan meren äärellä viihtyisässä rantaravintolassa. Loppupäivä Amsterdamissa omatoiminen.

4. matkapäivä, Amsterdam - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus klo 12 mennessä (matkatavarat voi jättää hotellin säilöön). Tänään on vielä lähes koko päivä aikaa nauttia Amsterdamin rennosta tunnelmasta. Tutustu vaikkapa johonkin Amsterdamin lukuisista museoista (suosittelemme museolippujen varaamista etukäteen) ja valitse lounaspaikka jostakin kaupungin lukuisista ravintoloista. Finnairin lento lähtee klo 18.50 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22:10.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display