sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Maisemien aarteita

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Lähtöpäivät:

Lähdöt 11.4., 15.4., 19.4. ja 23.4.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1099€

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

alk. 1099 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Amsterdam

Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä suurkaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, urheilua ja kuninkaallisia sekä tietenkin kukkatoreja, kauniita taloja ja tuulimyllyjä.

Keukenhof

Koe valloittavan kaunis, keväinen Hollanti, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme Delftissa vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Noordwijk

Noordwijk on kaunis merenrantakaupunki, joka sijaitsee n. 25km päässä Amsterdamista. Kaupungin 13km pitkä hiekkaranta hiekkadyyneineen viehättää niin turisteja kuin paikallisiakin. Kaupunki on aiemmin ollut viehättävä kalastajakylä, mutta nykyisin se on enemmänkin suosittu merenrantakohde, johon tullaan kauempaankin.

Näillä matkoilla on mukana kokenut suomalainen matkanjohtaja!

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki Finnairin reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2hh aamiaisin
  • Ateriat: 1 illallinen, 3 lounasta
  • Kävelykierros Amsterdamissa
  • Kanaaliristeily
  • Retket: Keukenhoffin kukkapuisto, Delftin posliinitehdas sekä juusto- ja puukenkätehdas
  • Suomalaisen matkanjohtajan palvelut kohteessa

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Asiakkaat suosittelevat

Minusta kaikki meni loistavasti. Ohjelma oli hyvä ja monipuolinen. Opas oli erittäin hyvä. Haluaisin uudelleen hänen matkalleen. Hyvää työtä. Ei mitään negatiivista.

Amsterdam on kaunis ja viihtyisä suurkaupunki. Jos tulee sopivaan aikaan keväällä kannattaa ehdottomasti käydä myös Keukenhofissa. ”Timber”

Opas oli todella hyvä ja asiansa tasalla. Bussit siistejä ja uusia ja toimivia. Vapaa aikaa sopivasti ja me otimme kyllä kaiken irti koko matkasta!

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Amsterdam

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8.10 kohti Amsterdamia, jonne saavumme klo 9.40 paikallista aikaa. Suomalainen matkanjohtaja ja bussi ovat vastassa kentällä. Heti saapumisen jälkeen viemme matkatavarat hotellin säilöön ja teemme kaupunkikierroksen kävellen. Tutustumme Amsterdamin kanava-arkkitehtuuriin ja näemme kuuluisat nähtävyydet, mm. Kuninkaanlinnan, Dam-aukion ja Kukkamarkkinat. Kierroksen jälkeen teemme kanaaliristeilyn lounasta nauttien. Majoittuminen hotelliin, jonka jälkeen loppupäivä omatoiminen.

2. matkapäivä, Amsterdam - Keukenhof

Aamiainen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähdemme Keukenhofin kukkapuistoon, jossa upeat tulppaanit ja kukkivat puut vastaanottavat vierailijan. Puistossa näet miljoonia värikkäitä tulppaaneita, upeita stutusalueita ja koet satumaista kukkaloistoa. Iltapäivällä palaamme Amsterdamiin, jonka jälkeen omaa aikaa. Yhteinen illallinen hotellin lähellä sijaitsevassa ravintolassa (siirtyminen ravintolaan kävellen).

3. matkapäivä, Amsterdam - Delft - Noordwijk

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Delfin pikkukaupunkia, joka on tunnettu sinisestä posliinistaan. Vierailemme 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tehtaan historiaan, tuotteiden valmistukseen sekä näemme taitavat posliininmaalaajat työssään. Juomme kakkukahvit vielä ennen kuin jatkamme matkaa takaisin Amsterdamiin. Paluumatkalla ajamme Noordwijkin merenrantakaupungin kautta, jossa ehdimme ihailla kauniita maisemia ja nauttia lounaan meren äärellä viihtyisässä rantaravintolassa. Loppupäivä Amsterdamissa omatoiminen.

4. matkapäivä, Amsterdam - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä vielä hetki aikaa nauttia Amsterdamin rennosta tunnelmasta. Ennen lentokentälle menoa tutustumme vielä 160 vuotta vanhaan juustotilaan ja sen yhteydessä olevaan puukenkätehtaaseen. Tilalla valmistetaan juustoa perinteisin menetelmin ja pääsemme maistamaan myös näitä maukkaita juustoja. Samalla näemme kuinka puupölkystä valmistetaan kauniita, värikkäitä puukenkiä. Nautimme yhteisen lounaan vielä ennen kotiin lähtöä. Finnairin lento lähtee klo 18.50 kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 22:10.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display