Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Maisemien aarteita

Kiertomatka Ranskan Provenceen

Provencen kiertomatka

Lähtöpäivät:

23.4., 7.7. ja 15.9.2020

Matkan kesto:

4-5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1299€

Messu- tarjous!

Provencen kiertomatka

alk. 1299 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkamessutarjous -100€/varaus

Alennus koodilla: MESSUT
Voimassa: 26.1.2020 asti


Provence

Etelä-Ranskan Provencen sanotaan olevan Ranskan esteettisimpia ja aistikkaimpia alueita.  Provencen upeat historialliset kaupungit, vaikuttava arkkitehtuuri, rikas kulttuuriperintö ja toisaalta taas henkeäsalpaavan komea luonto vuoristo- ja merimaisemineen, laventelipeltoineen, ja kauniin luonnon keskelle rakennettuine pittoreskeine pikkukylineen ihastuttavat viehätysvoimallaan. Tällä matkalla majoitumme Aix-en-Provencen kylässä, josta käsin vierailemme paavien kaupungissa Avignonissa, historiallisessa ja taiteellisssa Arles’ssa sekä Lourmarinin ja Ansouis’n sympaattisissa pikkukylissä. Matkan lopuksi tutustumme myös Cote d’Azurin helmeen, Nizzaan.


Aix-en-Provence

Aix-en-Provence tunnetaan kullanhohtoisesta kivestä tehdyistä rakennuksistaan ja suihkulähteistään. Kaupunki on kuin sinisen taivaan alle rakennettu ulkoilmamuseo, jonka historiallisen keskustan viehättävillä kaduilla kävellessä voi ihailla palatseja ja kirkkoja, sekä pikkupuotien näyteikkunoita. Aixista on kotoisin mm. taidemaalari Paul Cézanne, jonka ateljee toimii nykyään museona. Matkailijat viihtyvät Aixin komean pääkadun, Cours Mirabeau'n, monissa kahviloissa kauniiden talojen ja suihkulähteiden katveessa. Kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden täyttämän vanhankaupungin aukiot toimivat aamuisin ruoka- ja kukkatoreina muuttuen iltapäivästä alkaen viihtyisiksi ulkokahviloiksi.


Avignon

Avignon tunnetiin keskiajalla paavien kaupunkina. Paaveista kuusi asui siellä vuosina 1309-1376. Muurien ympäröimä ”kaupungin sydän” kuuluu kokonaisuudessaan Unescon maailmanperintökohteiden listaan, ja pienestä kaupungista löytyykin paljon ihmeteltävää historian ystäville. Avignonin tunnetuin nähtävyys on Paavien palatsi, joka rakennettiin 1300-luvulla paavien asuinkäyttöön. Rakennuksen sanotaan olevan maailman merkittävin goottilainen palatsi. Toinen tunnettu nähtävyys on Saint-Bénézet-silta.


Arles

Roomalaisajoilta peräisin oleva Arles kirjatiin Unescon maailmanperintökohteeksi sen vanhan kaupungin ja siellä sijaitsevien roomalaisaikaisten monumenttien, kuten amfiteatterin ja kolosseumin, sekä romaanista tyylisuuntaa edustavan Arlesin Pyhälle Trofinelle pyhitetyn kauniin kirkon ansiosta. Arlesin ainutlaatuisen valon ja värit ovat ikuistaneet monet taitelijat, kuten mm. Vincent van Gogh, jonka taiteellinen aktiivisuus oli huipussaan Arlesissa asuessaan.


Vauclusen alueen pikkukylät

Vauclusen alueen kauniit vuoristomaisemat huippujen väliin jäävine laaksoinen ja ihastuttavine pikkukylineen luovat täydelliset puitteet unohtumattomalle päiväretkelle. Yhteensä seitsemän Vauclausen alueen kylistä kuuluu Ranskan kauneimpien kylien (Les Plus Beaux Villages de France) tarkasti valittuun joukkoon.


Nizza

Ranskan Rivieralla sijaitseva Nizzan kaupunki on aurinkoinen ranta- ja kaupunkilomakohde turkoosin veden äärellä.Tämä meren ja vuoristoen välissä sijaitseva lomakohde tarjoaa lempeän ilmaston ja monipuolisesti luksusta, provencelaisia makunautintoja, ostoksia ja kulttuuria. Yllä sininen taivas, huojuvia palmuja ja upeaa rantahietikkoa kilometrittäin. Nizzan ihastuttava vanhakaupunki on täynnä pieniä ravintoloita ja kahviloita, ja rantakadulla on mukava kävellä ja ihailla kaupunkia. Kaunis Belle époque-arkkitehtuuri ja lukemattomat upeat kirkot luovat upeat puitteet mukavalle lomalle.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

 • Edestakaiset lennot Helsinki-Nizza-Helsinki Finnairin reittilennoilla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Ateriat: päivittäinen lounas ruokajuomineen
 • Kaupunkikierrokset Aix-en-Provencessa, Avigonissa, Arles'ssa ja Nizzassa
 • Kokopäiväretki Vauclusen alueen pikkukyliin
 • Sisäänpääsy ja opastettu kierros Paul Cézannen ateljeessa Aixissa
 • Sisäänpääsy ja opastettu kierros Paavien palatsissa Avignonissa
 • Kokeneen suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
 • Ranskan hotellien perimä kaupunkivero
 • Vierailu viinitilalla Châteauneuf-du-Papen viinialueella (heinä- ja syyskuun matkoilla)

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 23.4. lähdöllä

Ajat ovat paikallista aikaa. Ranskassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla. Paluu Suomeen seuraavan päivän puolella.
Helsinki - Nizza 08:05 - 10:25

Nizza - Helsinki 20:30 - 00:45 (+1)

Lentoaikataulu 7.7. ja 15.9. lähdöillä

Ajat ovat paikallista aikaa. Ranskassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla. Paluu Suomeen seuraavan päivän puolella.
Helsinki - Nizza 08:15 - 10:40

Nizza - Helsinki 20:30 - 00:45 (+1)

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 150€

Asiakkaat suosittelevat

Matka oli tosi hyvin toteutettu ja erityismaininnan saa matkamme opas, jonka tarinat ja suuri tietomäärä matkan kaikissa kohteissa oli superia.

Matkan järjestelyt olivat onnistuneet hyvin; opas loistava, ammattitaitoinen ja ystävällinen bussikuski, hyvä bussi ja hotellit, ihana ohjelma ja aikataulutus.

Kohteet mukavia ja mielenkiintoisia.

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Matkaohjelma 23.4.lähdöllä

Matkaohjelma 7.7. ja 15.9. lähdöillä

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.