Dubai

Sää tänään

16°C

Sää tänään ja 5 vrk ennuste

12.12.

25°C

13.12.

24°C

14.12.

22°C

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap Sulje

Dubai 6-8pv **UUTUUS**

Aurinkoinen Dubai on loistokohde upealle rantalomalle, tasokkaalle kaupunkilomalle ja shoppailumatkalle. Tutustu upeaan kaupunkiin ja näe historiaa, vaikuttavaa arkkitehtuuria ja huikeaa ylellisyyttä. Eksoottisia makuja, ja huikeita ostosmahdollisuuksia aamuaikaisesta iltamyöhään, aurinkoa, rantaa ja merta – jokaiselle jotakin!

Matkapakettiimme sisältyvät lennot, yöpymiset hyvätasoisessa hotellissa, hotelliaamiaiset, lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan kanssa hotelliin ja takaisin lentokentälle, kattava kaupunkikierros Dubaissa sekä sisäänpääsy Burj Khalifan pilvenpiirtäjään suomenkielisen oppaan johdolla. Lisämaksusta voit lisätä matkaasi kokopäiväretken AbuDhabiin, jolloin saat matkastasi irti vieläkin enemmän. Kaikki on hoidettu valmiiksi, joten varaa vaivaton matkapaketti ja lähde mukaan nauttimaan lämmöstä sekä eksoottisista elämyksistä!

Dubai

Dubai on uniikki sekoitus vanhaa sekä uutta. Kaupunki on kehittynyt parissa vuosikymmenessä pienestä kylästä huippumoderniksi suurkaupungiksi. Kaupungin jakaa kahtia merenlahti eli Creek. Kaupunginosista Deira sijaitsee itärannalla ja Bur Dubai länsirannalla.

Dubain nähtävyyksistä  ainutlaatuisimmat ovat maailman korkein torni Burj Khalifa (828 m), palmunmuotoiset tekosaaret, purjeenmuotoinen seitsemän tähden hotelli Burj Al Arab sekä maailman suurin ostoskeskus Dubai Mall. Dubain lukuisat ostoskeskukset itsessään ovat todellakin näkemisen arvoisia, ja niistä löytyvät sekä maailman kalleimmat merkit ja kuin edullisemmat bränditkin ja lisäksi liuta aktiviteetteja, esim. laskettelurinne, luistinrata, akvaario tai sukelluskeskus. Viheriöillä viihtyvät löytävät Dubaista useita hyvätasoisia golfkenttiä.

Rantojen ohella lapsiperheille on tarjolla upeita teemapuistoja, kuten Aquaventure- tai Wild Wadi Waterpark vesipuistot, Dubai Aquarium & Discovery Centre-akvaariokeskus, The Lost Chambers-akvaario ja Global Village -maailmankylä. Dubaissa on myös oma Legoland. Uusin perhekohde on maailman suurin sisäpuisto IMG Worlds of Adventure.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Säätiedot tarjoaa OpenWeatherMap
Cxense Display