Japani - nousevan auringon maa 8pv

Japani on moni-ilmeinen maa, jossa moderni nykyaika yhdistyy idän vanhaan eksotiikkaan. Saarivaltioon mahtuu niin muinaisia temppeleitä ja kimonoon pukeutuneita geishoja kuin futuristisia kaupunkeja. Tällä matkalla pääset tutustumaan Tokion metropoliin, keisarien Kiotoon sekä Hakonen upeaan kansallispuistoon.

Tokio

Tokion suosituimmat nähtävyydet on kaupungin valtavasta koosta huolimatta mahdollista kiertää muutamassa päivässä. Vierailemme mm. Tokion keisarillisen palatsin puutarhassa. Laaja puistomainen alue on osa suurempaa palatsialuetta, joka toimi aikoinaan Japanin keisarin kotina. Alueella on linnan tornien raunioita, vallihautoja, muureja sekä kauniita puutarhoja. Tutustumme myös Meiji-temppeliin, joka on keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisaritar Shokenille, pyhitetty Shintolainen temppeli. Temppeli-alue koostuu yhteensä 700 000 neliömetrin kokoisesta metsästä, joka nykyään toimii tokiolaisille vapaa-ajan ja rentoutumisen keskuksena.

Kioto

Kiotoa pidetään Japanin kulttuurin kehtona; Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon on Kioton monumenteista kelpuutettu peräti 17 kpl. Näistä tunnetuimpia lienevät Kiyomizu-temppeli sekä Nijo-linna, joissa vierailemme molemmissa. Kiyomizu-temppeli on rakennettu 1600-luvulla korkealle kukkulalle, näkymät yli Kioton ovat huikeat. Nijo-linnan erikoisuutena on puolestaan satakielilattia, joka laulaa lintujen lailla käveltäessä. Lattian alkuperäisenä tarkoituksena oli suojella linnanherraa salamurhaajilta.

Hakonen kansallispuisto

Hakonessa tutustumme ulkoilmamuseoon, jossa matkustamme myös kaapelihissillä Togendaista Owakudaniin yli mahtavien vuoristomaisemien. Risteilemme myös Ashi-järvellä, josta on klassinen näkymä kauniille Fuji-vuorelle.


Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display