Kapkaupunki ja kiehtova Etelä-Afrikka 9pv **UUTUUS**

Etelä-Afrikassa Kapin niemimaan kärjen tuntumassa sijaitseva Kapkaupunki on sekoitus kaupunki- ja rantalomaa. Täällä koet siirtomaa-ajan henkeä sekä perinteistä afrikkalaista kulttuuria upeiden maisemien ympäröimänä.

Kapkaupunki

Reilun kolmen miljoonan asukkaan Kapkaupungissa pääset nauttimaan valkeista rannoista, kulttuurista, hyvästä viinistä ja kauniista luonnosta. Matkan aikana vierailemme myös Etelä-Afrikan parhailla viinitiloilla, joista tunnetuin lienee Stellenbosch. Pääsemme tutustumaan viinikellareihin sekä maistelemaan tilojen eri viinejä.

Reilun kilometrin korkeuteen kohoava Pöytävuori, Table Mountain, tarjoaa upeat näköalat kaupunkiin. Nousemme huipulle kaapelihissillä ja pääsemme nauttimaan vuoriston ainutlaatuisesta luonnosta, joka on yksi maailman seitsemästä luonnonihmeestä. Osaa vuorella kasvavista kasveista ei voi löytää mistään muualta maailmasta. Hyväntoivonniemellä, jossa Atlantti ja Intian valtameri yhdistyvät, voit nähdä villejä paviaaneja, albatrosseja, kotkia ja muita eläimiä. 

Tulossa myyntiin pian!


 

Cxense Display