New York ja Niagaran putoukset 9pv

Matka, joka tarjoaa upeita elämyksiä ääripäästä toiseen. New Yorkin suurkaupungin syke, kiinnostavat nähtävyydet ja monipuolinen kulttuuritarjonta. Niagaran putoukset taas tarjoavat ajan pysäyttävän kokemuksen kuohujen pauhatessa vaahtomassana edessäsi. Opastettu matka on täynnä unohtumattomia kokemuksia, vapaa-aikaa unohtamatta.

New York

New York on ehkä maailman tunnetuin ja vaikuttavin kaupunki, joka lumoaa matkailijan aina uudestaan ja uudestaan. Manhattanin saari on New Yorkin sydän, joka tarjoaa elämyksiä vaikka läpi yön. Elokuvista tuttuja maisemia, massoittain keltaisia takseja, 5th Avenuen loistokkaita kauppoja, maailmankuuluisia museoita sekä monikulttuurisia kaupunginosia. Kaupungin tarjonta on loputon. Saat hyvän yleiskuvan kaupungista opastetulla Manhattanin kierroksella.

Niagaran putoukset

Upeat Niagaran putoukset ovat kolmen vesiputouksen muodostama ryhmä Niagarajoessa. Putoukset ovat ehkä maailman tunnetuimmat ja yhdet kauneimmista. Putouksista suurin, Horseshoe Falls, ulottuu sekä Yhdysvaltojen että Kanadan puolelle ja on näin ollen molempien maiden merkittävimpiä nähtävyyksiä. Tällä matkalla koemme upeat putoukset myös aivan putouksen juurelta.

Toronto

Kanadan suurin kaupunki, Toronto tarjoaa matkailijalle kansainvälisen tunnelman, ystävällisiä ihmisiä sekä monipuolisia kulttuuri- ja ravintolaelämyksiä. Kaupunki tunnetaan erityisesti yli 500 metrin korkeuteen kohoavasta CN Towerista sekä jääkiekkofaneja kiinnostavasta Hockey Hall Of Fame -museosta. Matkan päätteeksi näet myös tämän suurkaupungin tärkeimmät nähtävyydet.


Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Satamalähtö
Aikuisia
Lapsia

Cxense Display