Seattle-Vancouver 8pv **UUTUUS**

Koe Pohjois-Amerikan ja Kanadan kiehtovimmat kohteet! Tällä matkalla tutustut Seattlen ja Vancouverin sympaattisiin kaupunkeihin sekä vehreän vuoristoiseen luontoon.

Seattle

USA:n länsirannikolla lähellä Kanadan rajaa sijaitseva Seattle on tunnettu mm. rock-muusikoista, kahvilakulttuurista ja upeista maisemista. Kaupungin laidalta alkavat ikivihreät vuoristoiset metsät, joiden mukaan Seattle on saanut myös lempinimensä "Emerald City" - smaragdikaupunki. Seattlen kaupunkimaisema on sekoitus keskustan pilvenpiirtäjiä, kimmeltävää merta sekä vuoristomaisemaa. Keskustan helppokulkuisuus, kiinnostava arkkitehtuuri ja lukuisat putiikit tekevät Seattlesta mukavan kaupunkikohteen, jossa nähtävää riittää jokaiselle.

Matkan aikana vierailemme vuonna 1903 valmistuneessa kauppahallissa, Pike Place Marketissa, jossa pääsemme maistelemaan paikallisia herkkuja. Käymme myös Space Needle näköalatornissa, joka kohoaa kaupungin yläpuolelle 184 metrin korkeuteen. Vuoden 1962 maailmannäyttelyyn suunniteltu rakennus upeine näköaloineen on yksi Seattlen suosituimmista nähtävyyksistä. 

Vancouver

Vancouver on yksi Kanadan suurimmista kaupungeista. Suosituimpia nähtävyyksiä ovat mm. Stanley Parkin laaja puistoalue ja Lookout-näkötorni, joihin mekin pääsemme matkan aikana tutustumaan. Vierailemme myös vehreässä Capilano Suspension Bridge Park -puistossa, jossa on kanjonin ja Capilano-joen ylittävä 137 metriä pitkä riippusilta.

Tulossa myyntiin pian!


 

Cxense Display