Singapore -elämyksiä ja ostoksia 7pv

Tutustu Aasian eksotiikkaan turvallisessa ja modernissa Singaporessa! Singapore tunnetaan yhtenä Kaakkois-Aasian parhaista ostoskohteista ja aasialaisen ruoan kulinaarisena mekkana. Opastettu Singaporen kaupunkiloma tarjoaa sinulle yhdistelmän ainutlaatuisia nähtävyyksiä, makuelämyksiä, rajattomia ostosmahdollisuuksia ja kiehtovaa monikulttuurisuutta.  

Singapore

Singapore ihmetyttää monien kulttuurien kirjolla, sillä kaupungin monet kulttuurit elävät rinnakkain ja käytössä on jo neljä virallista kieltä. Kaupunki on Kaakkois-Aasian siistein, lainkuuliaisin ja turvallisin kaupunki matkustaa. Singaporen sekoitus idän ja lännen tunnelmaa tarjoaakin Aasiaan ensimmäistä kertaa matkustavalle pehmeän laskun eksoottiselle mantereelle.

Pienestä koostaan huolimatta Singaporesta löytyy tekemistä ihan jokaiselle lukuisien nähtävyyksien, ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien muodossa. Yksi mielenkiintoisimmista kohteista on rantakohteena tunnettu Sentosan saari, jossa on paljon aktiviteettimahdollisuuksia, ravintoloita ja keinotekoisesti rakennettu ranta jonka hiekka on tuotu Havaijilta asti. Erikoisin ja ihmeellisin nähtävyys on Gardens by the Bayn puutarha-alue, joka hurmaa futuristisella puutarhataiteella ja 25-50 metrisillä superpuilla, jotka ovat ilta aikaan upeasti valaistuja. Singaporesta löytyy myös maailman suurin maailmanpyörä, sekä maailman parhaana eläintarhana pidetty Singapore Zoo, jossa eläimet on eristetty yleisöltä häkkien sijaan lasiseinin, vallihaudoin tai luonnollisilta vaikuttavien estein.


Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display