Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kiertomatka Itävallan alppimaisemat

Itävallan alppimaisemat

Lähtöpäivät:

tulossa 2022

Matkan kesto:

6 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Itävalta

Itävallan alppimaisemat kutsuvat aktiivilomalle luontoon ympäri vuoden. Innsbruckin ja Salzburgin kaupunkikohteet tunnetaan puolestaan upeasta arkkitehtuuristaan ja kulttuuritarjonnastaan. Tällä matkalla majoitumme mukavasti Kitzbühelin alppialueella, josta käsin teemme retkiä lähialueille.


Innsbruck

Vuorien ympäröimä Innsbruck on historiallinen kaupunki Tirolin osavaltiossa Itävallassa. Tämä aikanaan Habsburgien hallinnassa ollut osa Itävalta-Unkaria on nykyisin Euroopan vauraimpia kaupunkeja. Urheilumahdollisuuksien lisäksi Innsbruck tunnetaan keskiaikaisista rakennuksista ja keisarillisista muistomerkeistä. Kaupungista löytyy mm. massiivinen keisarillinen palatsi, yksityiskohdillaan hurmaava Hofkirche sekä arkkiherttua Ferdinand II:n 1500-luvulla rakennuttama Ambrasin linna.

Vierailemme myös Bergisel-hyppyrimäellä, joka tuttu kuuluisasta hyppyrimäestään. Paikallisille mäki muistuttaa sankarillisesta taistelusta, jossa itävaltalaiset löivät ranskalaiset vuonna 1809 Andreas Hoferin johdolla. Mäelle johtavan tien varrella on itsenäisyystaistelijan mahtipontinen muistomerkki, joka on valettu valloitetuista ranskalaisista tykeistä. Tornin huipulta avautuvat upeat näkymät alhaalla jokilaaksossa sijaitsevaan Innsbruckiin, jonka ympärillä kohoavat komeat alppimaisemat.


Salzburg ja Zell am See

Salzburg on ehdottomasti alppikaupunkien aatelia! Kaunis vanha kaupunki barokkityylisine rakennuksineen ja kapeine kujineen saa ajatukset kiireestä pois. Kaupunkia reunustavat upeat Alpit, sen keskusta on ihanan kompakti ja kaikki nähtävyydet lähellä toisiaan. Salzburg tunnetaan myös Mozartin syntymäkaupunkina sekä Sound of Music -musikaalin kuvauspaikkana. Nimensä Salzburg eli ”suolavuori” on saanut korkealla vuorella sijaitsevasta suolalinnakkeesta. Hohensalzburgin linnoitus on yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoista ja Salzburgin symboli.

Salzburgin päiväretkeltä palatessamme ajamme vielä Zell am Seen kaupungin kautta. Täällä kaupunkikuvassa yhdistyvät Itävallan hurmaavan kaunis luonto vihreine vuorineen ja kirkasvetisine järvineen.

Achensee

Teemme päiväretken Achenseen järvialueelle, joka on Tirolin alueen suurin luonnonjärvi. Pääsemme nostalgiselle höyryjunamatkalle Jenbachista Seespitziin. Päivän aikana teemme myös veneretken jäätiköiden muodostamalla järvellä ja nautimme lounasta upeissa alppimaisemissa Pertisaun pikkukylässä, joka sijaitsee Karwendelin luonnonpuistoalueella.

Kirchberg

Majoitumme luonnon keskellä Kitzbühelin alppialueella Kirchbergin kylässä, joka sijoittuu Innsbruckin ja Salzburgin väliin. Perheomisteisessa alppihotellissa on viihtyisä spa-osasto, jossa käytössäsi on erilaisia saunoja, kuntosali sekä uima-allas. Lisämaksusta on tarjolla myös hierontoja ja kauneushoitoja.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa puolihoidolla (aamiainen ja illallinen)
  • Innsbruckin ja Salzburgin kaupunkikierrokset
  • Vierailu Zell am Seen kaupungissa
  • Päiväretki Achenseen järvialueelle (sis. lounaan)
  • Vierailu Bergisel-hyppyrimäellä
  • Matkapoikien suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair

Ajat ovat paikallista aikaa. Itävallassa kello on 1 tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - München 07:25 - 09:25

München - Helsinki 18:50 - 22:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 120 €

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Kirchberg

Finnairin aamulento Helsingistä Müncheniin, josta jatkamme matkaa kohti Kitzbühelin alppialuetta Itävallassa. Majoittuminen hotelliin Kirchbergin kylässä ja loppupäivä vapaa. Nauti hotellin spa-palveluista tai tutustu Kirchbergin kylään. Illallinen hotellin ravintolassa.

2. matkapäivä, Innsbruck

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Innsbruckin kaupunkiin. Kaupunkikierroksen aikana näemme Innsbruckin tärkeimmät nähtävyydet kuten kaupungin symboliksi muodostuneen 1500-luvulta peräisin olevan kultaisen katon, jonka valmistamiseen on käytetty satoja kullattuja kuparitiiliä. Vierailemme myös Bergisel-hyppyrimäellä, joka tuttu kuuluisasta hyppyrimäestään. Paikallisille mäki muistuttaa sankarillisesta taistelusta, jossa itävaltalaiset löivät ranskalaiset vuonna 1809 Andreas Hoferin johdolla. Tornin huipulta avautuvat upeat näkymät alhaalla jokilaaksossa sijaitsevaan Innsbruckiin, jonka ympärillä kohoavat komeat alppimaisemat. Iltapäivällä paluu takaisin hotellille ja loppupäivä vapaa. Illallinen hotellin ravintolassa.

3. matkapäivä, Salzburg - Zell am See

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme tutustumaan Salzburgin kaupunkiin. Salzburg on ehdottomasti alppikaupunkien aatelia! Kaunis vanha kaupunki barokkityylisine rakennuksineen ja kapeine kujineen saa ajatukset kiireestä pois. Kaupunkia reunustavat upeat Alpit, sen keskusta on ihanan kompakti ja kaikki nähtävyydet lähellä toisiaan. Salzburg tunnetaan myös Mozartin syntymäkaupunkina sekä Sound of Music -musikaalin kuvauspaikkana. Nimensä Salzburg eli ”suolavuori” on saanut korkealla vuorella sijaitsevasta suolalinnakkeesta. Hohensalzburgin linnoitus on yksi Euroopan suurimmista keskiaikaisista linnoista ja Salzburgin symboli. Kaupunkikierroksen aikana kuulemma lisää kaupungin historiasta ja näemme tärkeimmät nähtävyydet.

Salzburgin päiväretkeltä palatessamme ajamme vielä Zell am Seen kaupungin kautta. Täällä kaupunkikuvassa yhdistyvät Itävallan hurmaavan kaunis luonto vihreine vuorineen ja kirkasvetisine järvineen. Tutustuminen kaupunkiin omatoimisesti ja aikaa esim. lounaalle. Illaksi paluu takaisin hotellille ja loppupäivä vapaa. Illallinen hotellin ravintolassa.

4. matkapäivä, Achensee - Pertisau

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Achenseen järvialueelle, joka on Tirolin alueen suurin luonnonjärvi. Pääsemme nostalgiselle höyryjunamatkalle Jenbachista Seespitziin. Päivän aikana teemme myös veneretken jäätiköiden muodostamalla järvellä ja nautimme lounasta upeissa alppimaisemissa Pertisaun pikkukylässä, joka sijaitsee Karwendelin luonnonpuistoalueella. Iltapäivällä paluu takaisin hotellille ja loppupäivä vapaa. Illallinen hotellin ravintolassa.

5. matkapäivä, Kirchberg

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Kirchbergissä. Nauti hotellin palveluista tai tutustu läheiseen Kitzbühelin kylään. Lisää vinkkejä saat matkanjohtajaltamme. Illallinen hotellin ravintolassa.

6. matkapäivä, Kirchberg - München - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja aamupäivä vapaata aikaa. Iltapäivällä kuljetus Münchenin lentokentälle, josta Finnairin iltalento takaisin Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.