Miami ja Bahamasaarten risteily 11pv

Lähde lomalle Miamiin ja Bahamasaarten valkoisille hiekkarannoille, huojuvien palmujen katveeseen. Saarten vesillä on myös loistavat sukellusmahdollisuudet koskemattomien korallien keskellä. Risteilylaivana toimii Royal Caribbeanin upea Enchantment of the Seas.

Miami Beach

Miamin kaupungin kyljessä sijaitseva Miami Beach on oma erillinen kaupunki, ja South Beach nimensä mukaisesti kaupungin eteläosa, jossa koet upeat hiekkarannat, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua! Tällä matkalla yövyt Miamissa yhteensä 5 yötä.

Risteily Bahamasaarille 

Miami - Nassau - CocoCay - Key West - Miami

Nassau on historiallinen maamerkki, jolla on tarjota upeita rantoja ja suuri valikoima harrastuksia sekä maissa että merellä. Saari on nykyään itsenäinen, mutta brittiläisen vallan muistomerkkejä on kaikkialla. Saat autenttisen oppitunnin siirtomaahistoriasta, kun lähdet hevosvaunuajelulle.

Bahamasaarten CocoCay on upea saari, jonne Royal Caribbeanin risteilymatkustajat pääsevät yksinoikeudella. Vaella sen luontopoluilla, aja vesiskoottereilla pitkin kaunista rannikkoa tai ota rennosti jollain CocoCayn lukuisista valkeista hiekkarannoista.

Key West on USA:n eteläisin kaupunki, mutta siellä vallitsee sama rentoutunut ilmapiiri kuin Karibianmeren naapurisaarilla. Karibialaisen leiman antavat paneloidut talot ja trooppinen kasvillisuus. Yksi Key Westin nähtävyyksistä on Hemingwayn talo, jossa kirjailija kirjoitti osan ihailluista teoksistaan.

Enchantment of the Seas

Enchantment of the Seas -laivalla vallitsee lämmin ja viihtyisä tunnelma. Isot lasikatot, kattoikkunat ja ikkunaseinät antavat valoa ja takaavat upeat näköalat. Laivalla on monipuolista tarjontaa kaikille kuten teemaravintoloita ja loungeja, kasino sekä uima-altaita.

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display