Miami ja Länsi-Karibian risteily 9 pv

Koe Karibian pehmeät hiekkarannat, lämpö, kimalteleva sininen meri ja tuulessa liehuvat palmut Serenade of the Seas -laivan saattelemana. Laivalla voit nauttia laivan ykkösluokan palvelusta, lukuisista harrastusmahdollisuuksista ja maittavista makuelämyksistä. Voit tutustua upeisiin risteilykohteisiin retkillä tai omatoimisesti tai viettää päiväsi laivalla rentoutuen. Viiden yön risteilyllä pysähdytään Meksikon suurimmalla saarella Cozumelilla sekä vanhassa Mayakaupungissa Costa Mayassa. Risteilyn lisäksi yövymme kaksi yötä Miami Beachilla ja tutustumme Miamiin ja sen ympäristön suomenkielisen oppaan kanssa. Aikaa jää myös omatoimiseen lomailuun ja shoppailuun.  Lähde rentoutumaan Karibian lämpöön ja nauttimaan Miami Beachin rannoista!

Miami Beach

Miamin kaupungin kyljessä sijaitseva Miami Beach on oma erillinen kaupunki, ja South Beach nimensä mukaisesti kaupungin eteläosa, jossa koet upeat hiekkarannat, huojuvat palmut ja kirkkaansinisen taivaan. Alueen ilmasto on kuin luotu aurinkolomailuun unohtamatta shoppailua ja julkkisten bongailua! Tällä matkalla yövyt Miamissa yhteensä 5 yötä.

Länsi-Karibian risteily

Risteilyreitti: Fort Lauderdale  - Puerto Costa Maya (Meksiko) - Cozumel (Meksiko) - Fort Lauderdale

Puerto Costa Maya

Costa Maya sijaitsee Jukatanin niemimaan eteläpuolella, muutaman tunnin päässä Cancunista. Costa Maya oli Mayavallan aikana kauppakaupunki ja parhaiten tunnettu viidakoista, rannoista, laguuneista ja mayaraunioista. Costa Mayan tunnetuimmat nähtävyydet ovat vanha Mayakaupunki Chaccobe, joka on peräisin ajalta 360 jKr. Kaupungilla oli tärkeä rooli kaupan keskuksena puutavaralle, jade-korukivelle ja eksoottisille linnuille. Maya Pavillion Parkissa voi tutustua käsityökeskukseen, jossa löytyy Mayataidetta, hyviä perinteisiä ravintoloita, suolavesiallas, baareja vedessä, 650 istumapaikkaa amfiteatteri, taidetta ja arkkitehtuuria maya-ajalta, vesiurheilua ja mahtavat ostosmahdollisuudet. Costa Mayassa voi ostaa koruja, rantavaatteita ja meksikolaisia erikoisuuksia kuten hopeaa ja käsitöitä. Jos haluat vain nauttia auringosta ja uimisesta, on Overo Beach siihen juuri täydellinen paikka!

Cozumel

Cozumel on Meksikon suurin saari ja se sijaitsee noin 20 km Jukatanin niemimaasta Karibian merellä. Valloittajat löysivät Meksikon ollessaan Cozumelin saarella etsimässä kultaa. Vielä nykypäivänäkin Cozumeliin tulee vierailijoita etsimään kulta- ja hopeakoruja, mutta nykyään San Miguel de Cozumelin kaupungin putiikeista. San Miguel de Cozumelissa on myös monia baareja ja ravintoloita. Koralliriutat kaupungin ulkopuolella tekevät kaupungista yhden maailman parhaista snorklaus-, sukellus- ja rantaelämäkohteista.

Serenade of the Seas

Serenade of the Seas® on Radiance-luokan laiva. Radiance-luokan laivojen tyyliin kuuluvat suuret lasipinnat ja valoisat tilat. Alus onkin  koristeltu suurilla lasi-ikkunoilla, jotka antavat upean näkymän ja paljon valoa. Tyylikkäät huonekalut, modernit taideteokset ja veistokset täydentävät upeasti laivojen suuria lasipintoja. Laivalla on lisäksi laaja valikoima aktiviteetteja ja tarjontaa. Löydät takuuvarmasti jotakin, mikä sopii juuri sinulle, riippumatta siitä mitä toivot lomaltasi. Kaikki 13 kantta ovat täynnä toimintaa, harrastusmahdollisuuksia, ja viihdettä.

 

 

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Lentokenttälähtö
Aikuisia
Lapsia
Varaa

Cxense Display