Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Maisemien aarteita

Kiertomatka Montenegroon

Montenegro - Adrianmeren helmi

Lähtöpäivät:

7.9.2020

Matkan kesto:

6 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1299€

Montenegro - Adrianmeren helmi

alk. 1299 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Montenegro

Adrianmeren rannalla sijaitseva Montenegro tunnetaan upeista vuoristomaisemistaan sekä sympaattisista rannikkokaupungeista, joissa näkyy Venetsian aikakauden vaikutus. Lähde kuvankauniiseen Montenegroon!


Kotor

Kotor ja koko Kotorin lahti, jonka rantoja ajoreittimme seurailee, kuuluvat Unescon maailmanperintökohteisiin. Tämä kaunis kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä ja muurien sisäpuolelta löytyykin mutkikkaita pikkukatuja, pieniä ja viehättäviä aukioita sekä arvokkaita barokki- ja renessanssityylisiä rakennuksia.


Perast

Perastin piskuinen rantakaupunki huokuu edelleen historiallista venetsialaisuuttaan. Koostaan huolimatta kaupungissa on 16 kirkkoa ja 17 Venetsian vallan aikaista palatsia. Täällä teemme myös meriretken Gospa od Skrpjelan saarelle, jossa tutustumme 1600-luvulla rakennettuun upeaan kirkkoon.

Biogradsko-järvi

Matkan aikana vierailemme Montenegron suurimmalle järvellä – Biogradskolla. Biogradsko Goran kansallispuisto on maailman toiseksi vanhin heti Yellowstonen jälkeen. Alunperin alue suojeltiin jo kuningas Nikola Petrovicin toimesta 1800-luvun loppupuolella ja se on lähestulkoon alkuperäisessä tilassa. Ikivanha metsä on yksi Euroopan kolmesta jäljellä olevasta aarniometsästä. Puiden joukossa kasvaa yli 500 vuotta vanhoja ja runsaat 60 metriä korkeita yksilöitä. Teemme kolmen kilometrin mittaisen kävelykierroksen Biogradsko-järven ympäri rantapolkua seuraillen.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Dubrovnik-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • 2 lounasta, 5 illallista
  • Tutustumiset Podgorican, Perastin ja Kotorin kaupunkeihin
  • Sisäänpääsyt Durmitorin ja Biogradsko Goran kansallispuistoihin
  • Veneretket Skadar-järvellä ja Gospa od Skrpjelan saarelle
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Kroatiassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Dubrovnik 08:00 - 10:00

Dubrovnik - Helsinki 10:50 - 14:50

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 200€

Asiakkaat suosittelevat

Monipuolinen kiertomatka. Oppaat erittäin osaavia ja asiantuntevia, vastasivat hyvin kysymyksiimme myös maan historiasta ja yhteiskunnallisesta tilanteesta/kehityksestä.

Suomenkielinen opas oli loistava!

Matka oli erittäin onnistunut.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Dubrovnik - Kolasin

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 08:25 kohti Kroatian Dubrovnikia, jonne saavumme klo 10:25 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus Zabljakin kaupunkiin, jossa nautimme yhteisen lounaan. Lounaan jälkeen tutustumme Durmitorin kansallispuistoon, joka kuuluu Unescon maailmanperintölistalle. Puisto sijaitsee Tara- ja Pivajokien muodostamien kanjoneiden välissä. Täältä matkamme jatkuu Kolasinin viehättävään vuoristokaupunkiin, joka sijaitsee upean luonnon keskellä. Majoittuminen hotelliin ja yhteinen illallinen hotellin ravintolassa. Päivän ajomatka n. 270 km.

2. matkapäivä, Biogradsko Goran kansallispuisto

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme Montenegron suurimmalle järvelle – Biogradskolle. Biogradsko Goran kansallispuisto on maailman toiseksi vanhin heti Yellowstonen jälkeen. Alunperin alue suojeltiin jo kuningas Nikola Petrovicin toimesta 1800-luvun loppupuolella ja se on lähestulkoon alkuperäisessä tilassa, ikivanha metsä on yksi Euroopan kolmesta jäljellä olevasta aarniometsästä. Puiden joukossa kasvaa yli 500 vuotta vanhoja ja runsaat 60 metriä korkeita yksilöitä. Teemme kolmen kilometrin mittaisen kävelykierroksen Biogradsko-järven ympäri rantapolkua seuraillen. Vapaa-aikaa jää myös omatoimiseen lounaaseen tai kahvitteluun. Iltapäivällä paluu takaisin hotellille ja loppupäivä vapaa. Yhteisen illallisen nautimme hotellin ravintolassa. Päivän ajomatka n. 50 km.

3. matkapäivä, Podgorica - Skadar-järvi - Igalo

Hotelliaamiaisen jälkeen matkamme jatkuu Montenegron pääkaupunkiin Podgoricaan, jossa tutustumme kaupungin keskustaan kävellen ja näemme tärkeimmät nähtävyydet. Seuraavaksi suuntaamme Skadar-järven maisemiin, joka on Albanian ja Montenegron rajajärvi sekä myös Balkanin suurin järvi. Täällä nautimme yhteisen lounaan ja teemme veneretken järvelle. Iltapäivällä matkamme jatkuu Budvan ja Tivatin kaupunkien kautta Igaloon, jossa majoittuminen hotelliin Yhteisen illallisen nautimme hotellin ravintolassa. Päivän ajomatka n. 220 km.

4. matkapäivä, Igalo

Aamiainen hotellissa. Vietä omatoiminen päivä Igalossa tai nauti hotellin tarjoamista palveluista. Yhteinen illallinen hotellin ravintolassa.

5. matkapäivä, Perast - Kotor - Tivat

Hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Perastin piskuista rantakaupunkia, joka huokuu edelleen historiallista venetsialaisuuttaan. Koostaan huolimatta kaupungissa on 16 kirkkoa ja 17 Venetsian vallan aikaista palatsia. Täältä teemme myös meriretki Gospa od Skrpjelan saarelle, jossa tutustumme 1600-luvulla rakennettuun upeaan kirkkoon. Jatkamme matkaa Kotorin kaupunkiin, jossa teemme kaupunkikierroksen. Aikaa jää myös omatoimiselle lounaalle tai kahvitteluun. Kotor ja Kotorin lahti, jonka rantoja reittimme seurailee, kuuluvat myös Unescon maailmanperintökohteisiin. Kotorin kaunis kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen ilmeensä, muurien sisäpuolelta lyötyykin mutkikkaita pikkukatuja, pieniä ja viehättäviä aukioita sekä arvokkaita barokki- ja renessanssityylisiä rakennuksia. Iltapäivällä matkame jatkuu Tivatin rantakaupunkiin, jossa lyhyt jaloittelutauko. Täältä löytyy monia aritokraattien kesäpalatseja, pieni vanhakaupunki sekä rantakatu palmuineen ja huvivenesatamineen. Palaamme takaisin hotellille lautalla yli Kotorin lahden. Yhteisen illallisen nautimme hotellin ravintolassa. Päivän ajomatka n. 95 km.

6. matkapäivä, Igalo - Dubrovnik - Helsinki

Aikaisen hotelliaamiaisen jälkeen kuljetus Dubrovnikin lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 11:15. Helsinkiin saavumme klo 15:20.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.