Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Linnojen lumoa

Eteläinen Irlanti

Eteläinen Irlanti - Ring of Kerry

Lähtöpäivät:

13.10.2019

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1299€

Eteläinen Irlanti - Ring of Kerry

alk. 1299 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Eteläinen Irlanti

Koe maisemareittien klassikko Ring of Kerry sekä Killarneyn ja Corkin hurmaavat kaupungit. Tällä matkalla majoitumme tasokkaissa hotelleissa!

Ring of Kerry

Tämä 170 km mittainen maisemareittien klassikko kiertää Iveraghin niemimaan ympäri. Matkan varrella näemme kukkuloita, järviä, kumpuilevaa vehreää laaksoa, merenrantaa sekä idyllisiä kyliä. Reittimme kulkee Glenbeighn turvemuseokylästä Kells Bay -lahden kautta kohti niemimaan kärkeä. Kierros päättyy Killarneyn kansallispuistoon, jonka maisemat ovat jylhät MacGillycuddy-vuoristossa.

 

Garnish Island ja Mizen Head

Garnish Island -saari sijaitsee Glengarriff kylän lahdella. Saarella sijaitsee upea puutarha, jonka on suunnitellut arkkitehti Annan Bryce ja puutarhuri Harold Peto. Puutarhassa on useita harvinaisia kasveja, joita ei yleensä tavata Irlannissa. Saari luovutettiin Irlannin kansalle 1953. Saarella on myös Napoleonin aikainen Martello-torni sekä mahtavat näkymät Bantry Bay -lahdelle.


Mizen Head on Irlannin eteläisin kolkka. Niemimaan kärjessä on saari, jonne pääsee 200m korkeudella olevaa kävelysiltaa pitkin. Saaren kärjessä sijaitsee Mizen Head Signal Station -majakka, jossa on näyttely majakan historiasta. Maisemat täältä ovat sanoin kuvaamattomat!

Hayfield Manor

Matkan lopussa majoitumme kahdeksi yöksi upeaan viiden tähden Hayfield Manor -kartanohotelliin, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Corkin keskustasta. Rentoudu kauniissa puutarhassa tai nauti hemmottelevista kauneushoidoista hotellin spa-osastolla. Hayfield Manor -hotellissa on myös lämmitetty sisäuima-allas, höyrysauna sekä ulkokylpytynnyri. Hotellin tyylikkäässä Orchids-ravintolassa on tarjolla irlantilainen, paikallisista tuotteista koottu menu.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.--------------------------------------------------


Matkusta nyt – maksa myöhemmin!

AIKAPOIKA-maksuvaihtoehdolla korotonta maksuaikaa. Lue lisää.

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 2 illallista, 2 lounasta
  • Ring of Kerry -kierros
  • Corkin kaupunkikierros
  • Vierailut turvemuseokylässä, Mizen Head -majakalla sekä Blarneyn linnassa
  • Veneretki Garnish Island -saarelle
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 13.10.2019 lähdöllä

Lentoaikataulu / Finnair.
Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 18:05 - 23:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Puolipäiväretki Midletonin kaupunki

Lisämaksulliset retket

Hinta 85 /hlö

Kuva retkestä

Puolipäiväretki Midletonin kaupunki

Puolipäiväretki Midletonin pikkukaupunkiin: Midletonin pikkukaupungissa sijaitsee kuuluisa Jameson Distillery -viskitislaamo. Teemme opastetun kierroksen tislaamon vanhoissa rakennuksissa ja tutustumme irlantilaisen viskin historiaan ja tislaukseen. Lopuksi maistellaan irlantilaisten “elämän vettä”. Vierailun jälkeen vapaata aikaa tutustua Midletonin pikkukaupunkiin itsenäisesti. Iltapäivällä paluu takaisin Corkiin. Retkipäivä torstai. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Asiakkaat suosittelevat

Asiaansa perehtynyt, osaava ja ystävällinen opas.

Mielenkiintoiset käyntikohteet, lyhyessä ajassa nähtiin paljon.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Dublin - Tipperary

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 08:15 kohti Dublinia, jonne saavumme klo 09:30 paikallista aikaa. Suomalainen opas ja bussi ovat vastassa Dublinin lentokentällä. Lähdemme kohti Tipperaryn maakuntaa, jossa majoitumme kodikkaaseen Great National Abbey Court hotelliin. Yhteisen illallisen nautimme hotellin ravintolassa.

2. matkapäivä Ring of Kerry - Killarney

Irlantilaisen hotelliaamiaisen jälkeen lähdemme kohti Iveraghn niemimaata. Tätä maisemarikasta reittiä kutsutaan nimellä Ring of Kerry ja reitin sanotaan olevan yksi Euroopan kuuluisimmista. 170km mittainen reitti kiertää niemimaan ympäri vastapäivään kapean tien vuoksi. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Glenbeighn turvemuseokylässä. Kylässä on esillä entisaikojen turvekattoisia mökkejä ja vierailun aikana tutustutaan kylän historiaan 1800-luvulta. Vierailun jälkeen maistamme Red Fox Inn -pubin erinomaista Irish Coffeeta!

Glenbeighsta matkamme jatkuu kohti Kells Bay -lahtea, jossa pysähdymme ihailemaan upeita merimaisemia. Täältä jatkamme kohti niemimaan kärkeä Cahersiveen ja Waterville kylien kautta. Päivän aikana nautimme myös yhteisen lounaan. Kierroksemme päättyy Killarneyn kansallispuistoon, jonka maisemat ovat jylhät MacGillycuddy-vuoristossa. Kansallispuiston alueelta löytyy Irlannin viimeiset alkuperäiset tammimetsät.

Tutustumme myös perinteiseen irlantilaiseen lammastilaan, jossa on 1000 lammasta ja satoja karitsoja. Maatilalla saamme nauttia lammaskoirashowsta ja kauniista maisemista Moll’s Gap alueella Kenmaressa. Alkuillasta saavumme Great Southern Killarney hotelliin, jossa majoittuminen ja loppuilta vapaa.

3. matkapäivä Garnish Island - Mizen Head - Cork

Irlantilainen hotelliaamiaisen jälkeen suuntaamme veneretkelle kohti Garnish Island -saarta, jokai sijaitsee Glengarriff kylän lahdella. Saarella on upea puutarha, jonka on suunnitellut arkkitehti Annan Bryce ja puutarhuri Harold Peto. Puutarhassa on useita harvinaisia kasveja, joita ei yleensä tavata Irlannissa. Saari luovutettiin Irlannin kansalle 1953. Saarella on myös Napoleonin aikainen Martello-torni ja mahtavat näkymät Bantry Bay -lahdelle. Omakustanteinen lounastauko matkan varrella.

Mizen Head on Irlannin eteläisin kolkka. Niemimaan kärjessä on saari, jonne pääsee 200m korkeudella olevaa kävelysiltaa pitkin. Saaren kärjessä sijaitsee Mizen Head Signal Station -majakka, jossa on näyttely majakan historiasta. Maisemat täältä ovat sanoin kuvaamattomat!

Iltapäivällä saavumme Corkin kaupunkiin, jonne saavuttaessa teemme lyhyen kaupunkiertoajelun. Kierroksen aikana nähnäemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet kuten Cork City Gaol vanha vankila, St. Finbarr’s katedraali, The English Market ja monta muuta kaupungin suosituinta vierailukohdetta. Corkissa on paljon viehättäviä pikkukatuja jonka varrella on lukuisia putiikkeja, pubeja ja ravintoloita. Päivän päätteeksi majoitumme upeaan upeaan viiden tähden Hayfield Manor -kartanohotelliin, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Corkin keskustasta. Yhteisen illallisen nautimme hotellin ravintolassa.

4. matkapäivä, Cork / lisämaksullinen retki Midletonin

Irlantilainen aamiainen hotellissa. Vietä vapaapäivää tutustuen Corkin kaupunkiin tai nauti hotellin hemmottelevista spa-hoidoista. Voit myös osallistua lisämaksulliselle retkelle Midletonin pikkukaupunkiin, jossa sijaitsee kuuluisa Jameson Distillery -viskitislaamo. Teemme opastetun kierros tislaamon vanhoissa rakennuksissa ja tutustumme irlantilaisen viskin historiaan ja tislaukseen. Lopuksi maistellaan irlantilaisten “elämän vettä”. Vierailun jälkeen vapaata aikaa tutustua Midletonin pikkukaupunkiin itsenäisesti. Iltapäivällä palaamme takaisin Corkiin. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

5. matkapäivä, Cork - Blarney Castle - Dublin - Helsinki

Irlantilaisen aamiaisen jälkeen lähdemme kohti Blarneyn linnaa, joka on kuuluisa Blarney Stone kivestä, jota suutelemalla saa uskomusten mukaan kaunopuheisuuden lahjan. Linnan perusti mahtava McCarthyn klaani, joka hallitsi Munsterin alueella. Rohkeimmat voivat kiivetä linnan torniin, jossa Blarney Stone kivi sijaitsee. Linnan ympärillä on kaunis puutarha, johon on myös mahdollista tutustua. Nautimme yhteisen pubi-lounaan ennen kuljetusta Dublinin lentokentälle. Finnairin lento lähtee klo 18:05 ja Helsinkiin saavumme klo 23:05.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display