sitelogo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Linnojen lumoa

Tarujen Skotlanti

Tarujen Skotlanti

Lähtöpäivät:

11.5., 15.6., 21.9.2019

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1069€

Tarujen Skotlanti

alk. 1069 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Tarujen Skotlanti

Skotlannissa, saarivaltion pohjoisosassa on jotain mystistä. Rikkaan historian omaava seutu on rakentunut omaleimaiseksi monien historian vaiheiden aikana: roomalaiset, kelttiläiset ja sittemmin Iso-Britannian kansalaiset ovat tuoneet jokainen omia piirteitään jylhiin Skotlannin maisemiin. Tule Matkapoikien matkalle itse ottamaan selvää, mistä Skotlannissa on oikein kysymys ja ihastu pohjoiseen eksotiikkaan, luontoon, ihmisiin ja kulttuuriin.

Edinburgh

Kiltit, säkkipillimusiikki sekä pubit liitetään yleisesti skotlantilaiseen kulttuuriperimään. Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on suosittu matkakohde vastaanottavaisen ilmapiirin, upeiden linnojen ja kirkkojen ansiosta. Vanhakaupunki on Edinburghin keskus ja pääkatu, The Royal Mile, on sen ehdoton turistimagneetti. Katu kulkee Edinburghin ikivanhan linnoituksen ja Holyrood-puiston välillä ja sen varrella on valtaosa kaupungin nähtävyyksistä. Erityisen paljon nähtävää on museoissa, mutta kadun varrella on myös kirkkoja, kaupungin vanhin asuinrakennus, viskistä kertova keskus ja useita putiikkeja.


Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuisto

Tällä matkalla tutustumme myös Skotlannin upeaan luontoon. Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuiston upeat maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosisatojen ajan. Alue käsittää Loch Lomondin syvät vedet, Trossachsin huimat laaksot, Breadalbanesin korkeat vuoret sekä Argyll-metsän suojaisat vuonot. Alue tarjoaa vierailijalle yhden Skotlannin upeimmista ja kauneimmia maisemista ja se on vain 1,5  tunnin matkan päässä Edinburghista. 


Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Edinburgh-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Edinburghin kaupunkikierros (kävellen)
  • Tutustuminen Stirlingin linnaan
  • Vierailu Loch Lomond –järvellä sekä Trossachsin kansallispuistossa
  • Vierailu Glenkinchien viskitislaamossa (sis. maistiaiset)
  • Ateriat: 1 lounas
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair
Ajat ovat paikallista aikaa. Skotlannissa kellon on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Edinburgh 08:10 - 09:00

Edinburgh - Helsinki 18:30 - 23:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Asiakkaat suosittelevat

Matkan opas oli loistava, tietoa ja paikallisymmärrystä oli mukava kuunnella!

Hotellin sijainti ihanteellinen, aamiaishuone/lobby erittäin viihtyisä ja suorastaan vaikuttava isoine ikkunoineen, huonekaluineen ja näkymineen.

Opas oli aivan mahtava, tietävä, ammattilainen ja hauska!

Tämän matkan ohjelma oli erittäin hyvin mietitty, sopivasti erilaista ohjelmaa, mutta myös omaa aikaa. Kokonainen vapaapäivä oli hyvä.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Edinburgh

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 08:10 kohti Edinburghia, jonne saavumme klo 09:00 paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat lentokentällä vastassa. Viemme matkatavarat hotellille säilytykseen, jonka jälkeen tutustumme kävellen Edinburghin keskiaikaiseen vanhaan kaupunkiin. Kävelemme Royal Mile -katua pitkin, joka päättyy Edinburghin linnaan. Matkalla vierailemme Skotlannin pääkirkossa St Gilesin katedraalissa ja kuulemme tarinoita Edinburghista. Kierroksen aikana nautimme myös yhteisen lounaan. Iltapäivällä paluu hotellille ja sisäänkirjautuminen. Loppupäivä vapaa.

2. matkapäivä, Stirlingin linna, Loch Lomond -järvi

Hotelliaamiaisen jälkeen klo 09:00 lähdemme kohti pohjoista. Ensimmäinen pysähdyspaikkamme on Stirlingin linna, joka sijaitsee Stirlingin vanhan kaupungin yläpuolella ja on yksi Skotlannin mahtavimmista linnoista näyttävän sijaintinsa ja vaikuttavan arkkitehtuurinsa vuoksi. Se kohoaa useiden Skotlannin historian merkittävimpien taistelutannerten, kuten Stirlingin sillan yläpuolelle. Täällä myös William Wallace johti joukkonsa Englannin voittoon vuonna 1297 ja Robert the Bruce voitti saman vihollisen kesällä 1314. Myös Mel Gibsonin tähdittämä elokuva Braveheart sijoittuu tänne, ja jos katsot tarkkaan, voit nähdä William Wallacen muistomerkin kaukaisuudessa. Linnakäynnin jälkeen suuntaamme kohti erittäin kaunista Trossachsin aluetta, jota usein kutsutaan Highlandsin alueen pienoismalliksi. Matka jatkuu Loch Lomondille - koko Britannian suurimmalle järvelle - ja kansallispuistoon. Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuiston upeat maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosisatojen ajan. Alue käsittää Loch Lomondin syvät vedet, Trossachsin huimat laaksot, Breadalbanesin korkeat vuoret sekä Argyll-metsän suojaisat vuonot. Alue tarjoaa vierailijalle yhden Skotlannin upeimmista ja kauneimmista maisemista. Täällä on aikaa ottaa kuvia ja pysähtyä katsomaan maisemia. Illaksi paluu takaisin Edinburghiin ja loppuilta vapaa.

3. matkapäivä, Edinburgh

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Edinburghissa. Ota osaa esim. kummituskävelykierrokseen, joita lähtee useita Royal Mile -kadun varrelta tai käy vaikkapa Royal Yacht Britanniassa.

4. matkapäivä, Edinburgh - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus klo 12:00 mennessä. Aamupäivä vapaata aikaa. Iltapäivällä suuntaamme kohti itää ja vierailemme Glenkinchien viskitislaamossa, jossa tutustumme viskitislauksen saloihin ja saamme maistella viskiä. Alkuillasta kuljetus lentokentälle, josta Finnairin lento kohti Helsinkiä lähtee klo 18:30. Helsinkiin saavumme klo 23:10.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva kohteesta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display