Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Päivämatka Seilin saarelle

Päivämatka Seilin saarelle

Lähtöpäivät:

To 12.8.2021

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 149€

Päivämatka Seilin saarelle

alk. 149 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Päivämatka Seilin saarelle

Tampereen OP Elohopeakerhon päivämatka ti 12.8.2021 jolla tutustutaan Seilin saareen. Lisäksi matkalla tutustutaan Brinkhallin kuohuviinitehtaaseen.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 07.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 07.10 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.40 Vanha Kirkko

Klo 08.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Matkaamme aamusella kohti Rymättylän Hangan satamaa josta lähtee lauttamme m/s Östern. Juomme kaffeet suolaisen kera matkalla Hangasta Seilin saarelle. Seilin saareen pääsee vain muutamana kuukautena kesällä. Saari on toiminut sairaalasaarena 1300-luvulta alkaen ja siellä hoidettiin spitaalisia. Seilissä meitä on vastassa opas jonka kanssa tutustutaan saaren historiaan, kulttuuriin, biologiaan, tieteeseen ja tutkimushistoriaan. Pääsemme myös useampaan historialliseen rakennukseen jotka on avattu yleisölle pitkän odotuksen jälkeen. Opastetun kierroksen jälkeen syömme lounaan. Lounaan jälkeen meillä on omaa aikaa vaellella saarella, ihastella sen luontoa tai tutustua historialliseen mielisairaalan näyttelyyn. Iltapäivästä lähdemme lautalla takaisin Hankaan. Käymme tämän jälkeen Brinkhallin kuohuviinitehtaalla jossa teemme tehdasopastuksen. Aikaa omille ostoksille kierroksen jälkeen.

 

Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 21:00.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.