Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Päiväretki Turun saaristoon

Päiväretki Turun Saaristoon

Lähtöpäivät:

To 27.5.2021

Matkan kesto:

Päivämatka

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Päiväretki Turun saaristoon

Lähde mukaan päiväretkelle Turun saaristoon 27.5.2021. Mukana matkalla on opas joka kertoo saariston historiasta ja elämästä, menneestä ja nykypäivästä.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTMAAN MATKAT >
Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 07.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 07.15 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.45 Vanha Kirkko

Klo 08.05 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO


Matkatessamme kohti Lomavalkamaa olemme jo nähneet mahtavat peltoaukeat, komeat sillat

ja vaihtaneet arjen kiireen merituuleen tuoksuineen ja merenrantaan vaihtelevine luontoineen.

Varsinainen opastettu osuus alkaa Kustavin Kevon kylästä, joka on entisaikojen idyllinen kalastus-ja maanviljelyspaikka. Mielenrauhaa huokuvassa ympäristössä aloitamme retken maittavallaaterialla Lomavalkaman seisovasta pöydästä. Vatsojen tultua täyteen lähdemme

hankkimaan hengenravintoa yhdeltä Suomen aurinkoisimmalta retkireiteistä. Retken alussa 18 ylitämme Ströömin lossilla ja jatkamme matkaa vanhaa postitietä pitkin kylien läpi Vartsalon saarella. Vuosnaisten satamasta ylitämme autolautalla Iniön aukon ja Kihdin selän, saapuen Ahvenanmaalle. Saavuttuamme Åvan laituriin, ulkosaaristoon, näkymä on henkeäsalpaava. Yhtäaikaa rikas, mutta karu, yli tuhannesta saaresta koostuva tuulten ja tyrskyjen muokkaama luonto näyttäytyy, kuin kappaleena Lappia keskellä merta. Pääsaaret on yhdistetty silloilla ja pengerryksillä, joten pääsemme vierailemaan n. 25 saarella, näkymien auetessa lukemattomille muille saarille. Asiantuntevan opastuksen siivittämänä pienet kylät kallioiden kupeissa, juhannussalot, erikoiskasvit ja muu saaristolaiselämä aukeavat samalla, kun mieli lepää.Nautimme kahvit kalliolla ”Myrskyluodon Maijan maisemissa”, poikkeamme perinteisessä kyläkaupassa ja myös kirkossa. Samalla mieleen hiipii ajatus, että yhdessä päivässä kokee vain ripauksen tätä maailmaa, jossa voisi viivähtää pidempäänkin. Retken jatkuttua oppaiden tarinoiden siivittämänä vielä iltaan on saaristoilma, maisemat ja aurinko tehnyt tehtävänsä – ja onkin aika antaa silmille lepoa jälleen Kustavin puiden lomassa ja nauttia jälleen maittava ateria Lomavalkaman noutopöydästä.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 00:00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.