Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Hailuoto

Kesämatka Hailuotoon

Lähtöpäivät:

Ke 16.6.2021

Matkan kesto:

2 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 409€

Hailuoto

alk. 409 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Hailuoto

Lähde kolmipäiväiselle kesäretkellemme Hailuotoon, ke 16.6.2021.

Hailuodon saari on lumoavan kaunis luontoparatiisi! Hailuodon upea maalaismaisema – viljavat pellot, kauniit punaiset tuvat, siellä täällä laiduntavat lampaat – on kuin kauneimmasta Suomi-elokuvasta.

Tutustumme opastetulla retkellämme saaren historiaan ja nykypäivään. Lisäksi käymme Hailuodon läntisimmällä paikalla, Marjaniemen Majakalla, joka on ollut satojen vuosien ajan satama ja kalastuspaikka. Muita tutustumispaikkoja on Keskiniemen pooki (Hailuodon vanhin säilynyt merimerkki), kirkko sekä Galleria Luoto ja Peräkammari. Retken jälkeen palaamme hotelliin. Mahdollisuus käydä omatoimisesti reippailemassa luontopolulla.


Oulu

Lohta, voita, tervaa, puuta, sellua, optoelektroniikkaa. Oulussa on aina osattu tehdä kaikkia tuiki tarpeellisia värkkikaluja hengen pitimiksi. Samalla on rakennettu kirkkoja, kauppoja, sairaaloita, tutkimuskeskuksia, Oulun kouluja ja kulttuurin kehtoja. On kävelty Rotuaarilla, rullaluisteltu Hietasaaressa, urheiltu Raksilassa, huudettu kuorossa ja vietetty Ilmakitaransoiton maailmanmestaruuskisoja sun muita seurapiiritapahtumia. Onnikkakierros raottaa oululaisuutta hieman pintaa syvemmältä.

Keramiikka Isopahkala Oy

Myymälästä löytyy käyttökeramiikkaa, lahjaesineitä sekä uniikki- ja taide-esineitä.Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf.  Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Lounaat x 2
  • Illallinen x 1

Matkaohjelma

3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme kotimatkalle. Ylitämme Hailuodosta mantereelle lautalla josta jatkamme edelleen rantatietä kohti Kalajokea. Kalajoella pidämme jaloittelutauon Keramiikka Isopahkala Oyllä. Myymälästä löytyy käyttökeramiikkaa, lahjaesineitä sekä uniikki -ja taide-esineitä. Kalajoelta matkaamme Kokkolaan jossa syömme lounaan. Lounaan jälkeen säästä ja innosta riippuen voidaan vielä jäädä omatoimisesti tutustumaan Kokkolan kauppoihin tai Neristan vanhaankaupunkiin. Kokkolasta ajelemme kotiin

Paluu Vanhalle kirkolle noin klo 19.00.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.