Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Tampereen OP Elohopeakerho

Konserttimatka Anne Mattilan taidekahvilaan

Konserttimatka Anne Mattilan taidekahvilaan

Lähtöpäivät:

Ma 15.11.2021

Matkan kesto:

Päivämatka

Hinta:

Hinta alkaen 145€

Konserttimatka Anne Mattilan taidekahvilaan

alk. 145 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Konserttimatka Anne Mattilan taidekahvilaan, galleriaan ja taidepolkuun

Matkaamme Karvialle, jossa sijaitsee Anne Mattilan ihana taidekahvila. Laulaja, taidemaalari Anne Mattila toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti taidekahvilan ja gallerian Karvialle. Taidegalleriassa on esillä Anne Mattilan maalaamia öljymaalauksia sekä lisäksi esillä vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä. Alueelta löytyy myös n. 700 metriä pitkä taidepolku, josta löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö. Alueella on kaiken kaikkiaan 15 erilaista rakennusta, jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Alueella on myös 5 erilaista myymälää; taide- , pitsi- , takorauta- , sisustus- ja vaatemyymälä.

Tutustumme paikkaan sekä sen historiaan ja nautimme lounaan seisovasta pöydästä. Anne Mattilan akustinen konsertti alkaa klo 12.30. Tiedossamme on, että konsertti järjestetään terassilla, joka on osittain katettu. Konsertin jälkeen juomme kakkukahvit. Lopuksi jää vielä aikaa tutustua alueeseen omatoimisesti sekä tehdä ostoksia.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Lounas
  • Kahvit

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 08.00 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

klo 08.20 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.50 Vanha Kirkko

klo 09.10 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 09.35 TSOP/Hämeenkyrön konttori


Matkaamme Karvialle jossa sijaitsee Anne Mattilan ihana taidekahvila. Laulaja, taidemaalari Anne Mattila toteutti pitkäaikaisen haaveensa ja perusti taidekahvilan –ja gallerian Karvialle. Taidegalleriassa on esillä Anne Mattilan maalaamia öljymaalauksia sekä lisäksi esillä vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä. Alueelta löytyy myös n. 700metriä pitkä taidepolku josta löytyy mm. Pieni sinisenlinnun pyhäkkö. Alueella on kaiken kaikkiaan 15 erilaista rakennusta jossa jokaisessa pääset tutustumaan taiteeseen sekä runoihin. Alueella on myös 5 erilaista myymälää; taide- , pitsi- , takorauta- , sisustus- ja vaatemyymälä. Saavuttuamme perille, meillä on paikan esittely sekä historiaa rakennuksista. Tämän jälkeen ruokailemme seisovasta pöydästä. Anne Mattilan akustinen konsertti alkaa klo 12.30. Esitteen painamisen aikaan, tiedossamme on että konsertti järjestetään terassilla joka on osittain katettu. Konsertin jälkeen juomme kakkukahvit. Lopuksi vielä aikaa tutustua alueeseen omatoimisesti sekä tehdä ostoksia.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 17:30.

Tärkeää tietää


Anne Mattilan taidekahvila

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.