Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Mäntän museot ja Vanha Keuruu

Mäntän museot ja Vanha Keuruu

Lähtöpäivät:

Ke 14.7.2021

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 125€

Mäntän museot ja Vanha Keuruu

alk. 125 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Mänttä

Serlachius-museot Mäntässä tarjoavat kohtauspaikan taiteelle ja tarinoille ja niiden korkeaa laatua arvostaville ystäville. Serlachius-museoita on kaksi: taidemuseo Gösta ja taiteesta sekä historiasta tarinoiva Gustaf-museo. Ydinsisältöön kuuluvat taide, arkkitehtuuri, historia, hyvä ruoka, kaunis järviluonto ja sydämellinen palvelu.

Keuruu

Vanha Keuruu huokuu entisajan tunnelmaa ja vieraanvaraisuutta. Kuulemme Pappilan historian esittelyn sekä nautimme Mamsellin kahvipöydästä pientä suolaista ja makeaa.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 8-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Osa kuvista: Mäntän matkailu

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit x 2
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussikuljetus Helsinki-Lahti-Jämsä reitiltä


Matkaamme aamusta Mänttään, jossa tutustumme Serlachius-museo Göstaan Joenniemen Kartanossa. Taidemuseoon on kerätty kultakauden kansalliset taideaarteet. Banksy. A Visual Protest -näyttely esittelee maailman kuuluisimman katutaiteilijan, jonka visuaalisesti taidokkaat ja purevat teokset sisältävät myös inhimillisyyttä ja lämmintä huumoria. Milanolaisen 24 Ore Culturan kanssa yhteistyössä toteutettava näyttely tuo Banksyn tuotantoa ensimmäisen kerran näin laajasti Suomeen. Näyttely sisältää noin seitsemänkymmentä eri kokoelmista lainattua teosta, erityisesti tunnettuja esimerkkejä taiteilijan varhaistuotannosta. Kyseessä ei ole Banksyn virallinen näyttely, sillä taiteilija itse ei ole sitä auktorisoinut. Näyttelyn kuraattori on Gianni Mercurio. Tutustumme museoon oppaan kanssa. Syömme lounaan Myllyranta-nimisessä paikassa jossa on myös ostosmahdollisuus. Myllyrannassa on naisten vaatteita ja asusteita ja iso sisustusosasto sekä näyttelyitä.Ostokset tehtyämme tutustumme Gustaf museoon oppaan johdolla. Vaikuttava museorakennus valmistui Serlachiuksen pääkonttoriksi vuonna 1934. Gustafissa voit tutustua Mäntän paperiteollisuuden historiaan niin paperityöläisten kuin patruunoidenkin näkökulmasta. Museossa voi ostaa myös tuliaisia Thyran puodista, josta löytyy niin lahjatavaroita, käsitöitä, kortteja ja kirjoja. Matkaamme Mäntästä Keuruulle, Vanhaan Pappilaan. Keuruun Vanhassa Pappilassa mamselli vastaanottaa meidät ja kertoo pappilan historiasta ja sen 12 kirkkoherrasta. Esittelyn jälkeen nautimme makeat kahvit. Ennen kotiin lähtöä teemme vielä ostoksia Annulin tehtaanmyymälässä. Annulilla on vaatetta niin juhlaan kuin arkeen; koruja, huiveja, paljon tarjouksia ja ihania asusteita naisille! 

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.