Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Ostosmatka Pääkaupunkiseudulle

Ostosmatka Pääkaupunkiseudulle

Lähtöpäivät:

Ke 19.1.2022

Matkan kesto:

1 päivä

Hinta:

Hinta alkaen 99€

Ostosmatka Pääkaupunkiseudulle

alk. 99 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Ostosmatka Pääkaupunkiseudulle

Ostoskohteina Ullan pakari jossa tarjolla lämpimiä leipätuotteita. Lumenen tehtaanmyymälä jossa on paljon tuotteita puoleen hintaan. Fazerin vierailukeskus jossa myös lounas. Helsinki Outlet jossa useita erilaisia outlet-myymälöitä kuten esim. Guess, Hugo Boss, Gant ja Halti. Havin tehtaanmyymälä jossa sesongin kynttiläuutuuksia.

Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Klo 07.50 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki.

Klo 08.10 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 08.40 Vanha Kirkko                                        

Klo 09.00 TSOP/Lempäälän konttori –tarvittaessa Viialan SEO

 

Lähdemme aamusta ostosmatkalle pääkaupunkiseudulle. Matkalla aamukahvit Riihimäellä Ullan Pakarissa josta mukaan voi ostaa myös lämpimiä leipätuotteita. Riihimäeltä ajelemme Espooseen jossa sijaitseeLumenen tehtaanmyymälä. Myytävänä on Lumene-, Cutrin-, Anytime-, Nanoel-, Erisan-, Farmos- ja Serto –tuotteita. Paljon tuotteita puoleen hintaan ja II -laadun tuotteista vielä suuremmat alennukset. Espoostaajelemme Vantaalle, Fazerin vierailukeskukseen jossa teemme ensin opastetun kierroksen. Kierrosnäyttelyssä Fazerin omien oppaiden johdolla kestää noin tunnin. Näyttelyssä tutustutaan Fazerintoimintaan, pitkään historiaan, tarinoihin, laajaan tuotevalikoimaan, yritysvastuuseen ja innovaatioihin.

Näyttelykierrokseen kuuluu tuotteiden maistelua. Jokainen maksava vieras saa lähtiessä mukaansatuotekassin. Kierroksen syömme myös lounaan. Lounaan jälkeen suuntaamme Helsinki Outletiin. Outlet-kylässä on noin 40 muoti-, ulkoiluvaruste- ja lifestyle-liikettä, kuten Hugo Boss, Halti, Guess, Gant, Tiger of Sweden, Marimekko, Timberland ja Samsonite. Retken viimeinen kohde on Riihimäellä sijaitseva Havintehtaanmyymälä. Kynttilätehtaan yhteydessä sijaitsevassa Havi Outletissa pääset ensimmäisenä käsiksi

sesongin kynttiläuutuuksiin ja löydät myymälöiden suurimman tuotevalikoiman. Tehtaalla valmistuvatkotimaiset Havi-kynttilät, jotka on valmistettu perinteitä kunnioittaen jo vuosikymmenien ajan.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 21.00.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.