Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Ostosmatka Tuuriin

Ostosmatka Tuuriin

Lähtöpäivät:

Ti 27.9.2022

Matkan kesto:

1 päivä

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkan myynti alkaa 16.8.2022!


Ostosmatka Tuuriin

Tuurin Kyläkauppa on vuosien saatossa kasvanut Suomen suosituimmaksi matkailukohteeksi. Tutustumme tähän matkailuilmiöön sekä käymme myös Punaisen Tuvan Viinitilalla nauttimassa tilan antimista. Unohtamatta tietenkään myös käyntiä sympaattisella RasinTuvalla.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!
Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

klo 07.55 TSOP/Nokian konttori

klo 08.10 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.40 Vanha Kirkko

klo 09.00 TSOP/Ylöjärven konttori

 

Reittimme kohti Etelä-Pohjanmaata taittuu mukavasti aamukahvilla Vaskiveden RasinTuvassa. Tämä sympaattinen kahvila tarjoaa mukaan ostettavaksi juureen tehtyä ruisleipää, ohraleipää, mallasleipää ja munkkeja. Näiden lisäksi löytyy muitakin leivonnaisia vähän leipurin fiiliksen mukaan. Reittimme jatkuu edelleen Alajärvelle, Punaisen Tuvan viinitilalle. Saamme viinitilaesittelyn sekä pienet maistiaiset ennen kuin istumme aterioimaan. Ruokailu menee mukavasti jutustellen ja nauttien noutopöydän antimista. Alajärveltä ajelemme Etelä-Pohjanmaan maisemia katsellen, Lehtimäen kautta Tuurin Kyläkauppaan. Tuurin Kyläkauppa on Suomen suurin tavaratalo sekä suosituin matkailukohde. Tavarapuodin valikoima on laaja ja sieltä löytyy laidasta laitaan tuotteita aina sisustustavaroista ja vaatteista urheiluvälineisiin ja kosmetiikkaan. Tavarapuodin vieressä on myös muita tutustumisen arvoisia myymälöitä. Yhtenä esimerkkinä Nahkapaikka ja Paita-baari jossa on suuri valikoima vaatteita sekä kenkiä aina edukkaammista merkeistä merkkituotteisiin kuten Guessiin, Calvin Kleiniin ja Tommy Hilfigeriin.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 19.30.

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.