Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Syysmatka Strömforsin Ruukkiin

Syysmatka Strömforsin Ruukkiin

Lähtöpäivät:

Ma 3.10.2022

Matkan kesto:

1 päivä

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkan myynti alkaa 16.8.2022!


Syysmatka Strömforsin Ruukkiin

Tutustumme alueen historiaan, käsityöläisyyteen sekä vietämme mukavan lounashetken. Matkalla Strömforsiin käymme ostoksilla Finnmarin tehtaanmyymälässä.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!

Katso kaikki OP Elohopeakerho Tampereen matkat >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet
  • Kahvit
  • Lounas

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

klo 06.55 TSOP/Ylöjärven konttori

klo 07.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki                   

klo 07.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

klo 08.00 Vanha Kirkko


Matkaamme aamusta Hollolaan jossa pysähdymme Finnmarin tehtaanmyymälässä kahvilla ja ostoksilla. Finnmari on suomalainen, kynttilätehtaan ympärille kasvanut brändi ja perheyritys jolla on nykyään valikoimissaan kaikenlaisia sisustusmaailman tuotteita. 1000neliön tehtaanmyymälään mahtuu monenlaista kaunista ja kiinnostavaa nähtävää ja ostettavaa. Hollolasta matkamme jatkuu Ruotsinpyhtäälle, Strömforsin ruukkiin. Strömforsin vanhalla ruukkialueella elämä jatkuu vuosisataisessa ympäristössä vanhoja perinteitä kunnioittaen. Käsityöläisyys luo leimansa koko alueen tunnelmaan. Tutustumme alueeseen oppaan johdolla joka kertoo tarkemmin historiasta, kirkosta, museosta sekä sepänpajasta. Lisäksi syömme lounaan sekä jätämme myös aikaa tehdä ostoksia. Puodeista avoinna ympäri vuoden A'la Talli jossa on paikallisia Piian Herkkuja, sepän töitä ja paljon kaikenlaista kotimaista käsityötä. Roseborg Oy on perinnerakentamisesta kiinnostuneille. Kierroksen jälkeen syömme lounaan. Vatsat täynnä on hyvä tehdä vähän ostoksia ennen kuin lähdemme kotimatkalle. Kotimatkalla pysähdymme vielä Brunbergin tehtaanmyymälässä, jossa on 220 neliön kokoinen makeismyymälä sekä Artisan Confectionery by Brunberg -suklaaosasto jossa voi seurata käsintehtyjen tuotteiden valmistusta.


Paluu Tampereelle, Vanhalle Kirkolle noin klo 20:00.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.