Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.
Suomen Lappiin

Syysmatka Ivaloon

Syysmatka Ivaloon

Lähtöpäivät:

18.9.2021

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 529€

Syysmatka Ivaloon

alk. 529 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Ivalo

Ivalo on Inarin kunnan hallinnollinen keskus ja suurin taajama, mistä löydät Pohjois-Lapin monipuolisimmat palvelut. Ivalon pohjoispuolella komeilee Inarijärvi, johon kylää halkova Ivalojoki virtaa tuoden mukanaan vettä lähes käsivarren Lapista asti. Eteläpuolella, noin puolen tunnin ajomatkan päässä on matkailukeskus Saariselkä.

Mielenkiintoisia retkiä ja omatoimista lomaa

Tällä matkalla on tarjolla mielenkiintoisia retkiä ja voit päättää vapaasti mille niistä haluat osallistua. Retket ovat lisämaksullisia. Matkan aikana jää mukavasti aikaa myös omatoimiseen lomailuun. 

Lemmenjoki, porofarmi ja Saariselkä

Kaksi suurinta luonnonpuistoa, Lemmenjoki ja Urho Kekkosen kansallispuisto, sijaitsevat vain tunnin ajomatkan sisällä Ivalosta. Maanantain lisämaksullinen retki vie meidät juurikin Lemmenjoelle, jonka lisäksi käymme paikallisella porofarmilla.  Saariselältä lähtee useita retkeilyreittejä, eri tasoisille kuntoilijoille. Saariselän retkeilyreiteille pääset halutessasi meidän torstain kuljetuksellamme.

Norja

Ivalosta käsin teemme retken Norjan Neideniin ja Pykeijaan. Ajoreitti myötäilee Inarinjärven  kauniita rantamaisemia kohti Näätämöä jossa ylitämme Suomen ja Norjan rajan. Matka jatkuu edelleen Sevettijärvelle ja Varangin vuonojen rantoja pitkin Pykeijaan. Suomalaisten 1800 –luvun nälkävuosina asuttamaa Pykeijan kaunista, Jäämeren tuulien ja tuiskujen hopeoimaa kylää kutsutaan satumaaksi. Pykeijassa kuullaan edelleen suomenkieltä ja kylän historia kerrotaan retkeläisille matkan aikana. Kahvit ja retkieväät nautimme sopivana hetkenä luonnonhelmassa. Paluumatkamme kulkee Jäämeren rantoja myötäillen Nuorgamiin, sieltä Tenojoen vartta Utsjoelle, jossa pysähdymme hetkeksi historiallisille kirkkotuville.


Raja-Jooseppi

Suomen ja Venäjän raja sijaitsee Ivalosta vain 50 km päästä. Teemme keskiviikkona retken rajavyöhykkeelle sekä Raja-Joosepin vartioasemalle. Menemme tutustumaan legendaariseen Joosepin kenttään. Hänen ja Huhti-Heikin (viimeisen helmenpyytäjän) silloinen asuinalue on yksi Suomen kauneimmista asuinmaisemista. Se sijaitsee kauniin helmijoen, Luttojoen rannalla. Joosepin kentältä jatkamme Luttojoen rantaan, jossa nautimme eväät ja niin halutessa grillata makkaraa. Toiset voivat ihailla rantamaisemia, käydä komeaa riippusiltaa pitkin vastakkaisella rannalla ja halukkaat voivat tehdä pienen patikkaretken Luton rantapoluilla. Paluumatkalla, voimme vielä tutustua vanhaan Nellimin rajakylään.


Matkaan Etelä-Suomesta

Syysmatkalle Ivaloon matkaamme bussilla. Bussireitti kulkee Helsingistä Lahden ja Jysväskylän kautta Ivaloon. Valitse varaamon kohdassa 1/5 sinulle sopivin liityntäpysäkki. Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >KATSO KAIKKI LAPIN MATKAT >


KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetus reittiä Helsinki-Lahti-Jyväskylä
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisineen

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Lemmenjoki ja Porofarmi 70e/hlö

Norjan Neiden ja Pykeija 79e/hlö

Raja-Jooseppi ja Nellim 40e/hlö

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Ivalo

Bussireitti kulkee Helsingistä Lahden ja Jyväskylän kautta Ivaloon.

Matkalla omakustanteiset tauot. Majoittuminen hotelli Ivaloon

2. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Omatoimista tutustumista alueeseen.

3. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Mahdollisuus varata lisämaksullinen retki Lemmenjoen risteilylle ja porofarmille.Retken hinta 70e/hlö.

4. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Mahdollisuus varata lisämaksullinen retki Norjan Pykeijaan. Retken hinta 79e/hlö.

5. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Mahdollisuus varata lisämaksullinen retki Raja-Jooseppiin ja Nellimiin. Retken hinta 40e/hlö.

6. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Mahdollisuus lähteä aamusta bussikuljetuksella Saariselälle ja viettää siellä omatoiminen päivä. Paluukuljetus illalla hotelli Ivaloon.

7. matkapäivä, Ivalo

Aamiainen hotellissa. Omatoimista tutustumista alueeseen.

8. matkapäivä, Ivalo - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Paluumatka lähtöpaikkakunnille. Matkalla omakustanteiset tauot.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.