Matkapojat logo Lahjakortit Kokousmatkat Ryhmämatkat

Kaamosmatka Lappiin

Kaamosmatka Lappiin

Lähtöpäivät:

Pe 6.1.2023

Matkan kesto:

Hotellimatka 6pv

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Nettivaraamo sulkeutunut. Mikäli haluaisit vielä matkalle mukaan, ota yhteyttä myyntipalveluumme p. 010-2323 200.Kaamosmatka Lappiin

Koe Lapin kaamos! Kaamos on pimeää aikaa, mutta kuun ja valkoisen hangen loisteessa sekä revontulten valaistessa näet pohjoisimman Lapin upean talvisen luonnon. Kaamoksen aikana upeita värejä maalautuu taivaan rantaan ja kaamoksen sinisyys on mykistävää.

 

Matkalle mukaan

Matkalle kannattaa ottaa mukaan lämpimät ulkoiluvaatteet ja nilkkaa tukevat ulkoilukengät. Lisäksi uimapuku hotellin allasuintia varten (pyyhkeet hotellista). Matkaohjelma on rakennettu siten, että retkille osallistuminen on oman kunnon ja jaksamisen mukaan.


Yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa

Tämä matka tehdään yhteistyössä Tampereen Seudun Osuuspankin kanssa. Mukana matkalla on Osuuspankin kerhoisäntä Markku Eklöf. Huom! Olet lämpimästi tervetullut matkalle mukaan vaikka et olisi OP Elohopeakerhon jäsen!

OP Elohopeakerhon jäsenyydellä 10€ alennusta

Tiesithän, että OP Tampereen Seudun Elohopeakerhon jäsenenä, saat tästä matkasta 10€:n alennuksen. Alennus huomioidaan matkan loppuhinnasta, kun valitset varaamopolun vaiheessa 4 ’Palvelut’ kohdan ”Olen Tampereen Seudun Osuuspankin omistaja-asiakas”. Hyödynnä etusi ja nauti elämyksistä edullisemmin!KATSO KAIKKI KOTIMAAN MATKAT >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä. 

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Hintaan sisältyy

  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisilta paikkakunnilta
  • Matkaohjelman mukaiset tutustumiskohteet ja ruokailut
  • Majoitus jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen

Matkaohjelma

1. matkapäivä

Bussiaikataulu:

Klo 05.00 Sastamala, Linja-autoasema

Klo 05.15 TSOP/Karkun konttori

Klo 05.55 TSOP/Ylöjärven konttori

Klo 06.15 Nokia, Pirkkalaistien pikavuoropysäkki

Klo 06.30 Pirkkala/K-market Pirkanpojan pysäkki

Klo 07.00 Vanha Kirkko


Huom! Aurora Villagesta saamme tarvittaessa käyttöömme lämpöhaalarit ja talvikengät retkiä varten eli niitä ei tarvitse omasta takaa olla hankittuna.


Matkaamme Rovaniemelle, syöden matkalla lounaan. Lounaan jälkeen matkamme jatkuu Rovaniemelle, missä majoitumme Scandic Hotelli Pohjanhoviin (Pohjanpuistikko 2, 96200 Rovaniemi. Puh. 016-4654014). Illallinen hotellissa.

2. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja matka jatkuu. Käymme Joulupukin Pajakylässä jossa on kauppoja, postitoimisto ja muuta nähtävää. Kävijät voivat vierailla Joulupukin Kammarissa ja tavata Joulupukin. Matkaamme Tankavaaran ja Saariselän kautta Ivaloon. Ivaloon saavuttuamme majoitumme upeaan Aurora Villageen, lasikattoisiin revontulimökkeihin (Aurorakuja 38, Ivalo. Puh. 010-4197820). Majoittumisen jälkeen on ohjelmassa saunomista panoraamasaunassa ja tynnyrisaunassa. Lasikattoinen moderni sauna antaa saunomiselle aivan uuden ulottuvuuden. Ihaile ympäröivää kaunista luontoa saunan lauteilta ja nauti porealtaan lämmöstä näköalaterassilla.  Illallinen hotellissa.

3. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme käymään Inarissa Jäniskosken riippusillalla. Jäniskoski mahtavine kuohuineen säväyttää niin kesällä kuin talvellakin. Siinä virtaa vettä niin kovalla voimalla, ettei koski jäädy talven kovimmillakaan pakkasilla. Jäniskosken ylitse kulkee riippusilta.  Lisäksi käymme tunturissa katsomassa auringon pilkistystä. Ajelemme tämän jälkeen Saariselälle missä sijaitsee Kakslauttanen Art Gallery. Kakslauttanen Art Gallery esittelee ensisijaisesti suomalaista korkeatasoista nykytaidetta. Lappilainen ja saamelainen nykytaide näyttelevät tärkeää roolia niin taiteilija- että teosvalinnoissa. Tilaa taiteelle on galleriassa jopa 450 neliömetrin verran. Vaihtuvien kuratoitujen näyttelyiden lisäksi osa galleriasta on varattu pysyvälle myyntikokoelmalle, jossa on jatkuvasti esillä tunnettujen suomalaisten nykytaiteilijoiden teoksia; pienveistoksia, maalauksia, grafiikkaa ja valokuvia. Gallerian etupihalle on juuri valmistunut kuvanveistäjä Essi Korvan nelimetrinen teos ”Suomi 100”. Tutustumme lisäksi alueen planetaarioon ja iglutorniin sekä syömme keittolounaan. Tutustumisen jälkeen paluu takaisin Ivaloon.  Illallinen hotellissa.

4. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen lähdemme Huskysafarille. Läheisellä perheomisteisella Husky-farmilla pääsemme huskyajelulle. Puolessa välissä on tarjolla kuumaa juomaa. Lounas hotellissa. Teemme pilkkiretken moottorikelkan vetämässä reessä. Tämä ohjelma vie sinut lyhyelle moottorikelkka- seikkailulle etsien paikan joelta, jossa pääset kokeilemaan onneasi pilkkimisessä. Opit kairaamaan reiän paksun jään läpi ja nautiskelet retkestä houkuttelemalla kaloja. Jos saat kalaa, voimme pyytää kokkiamme valmistamaan sen sinulle lounaaksi tai illalliseksi. Yhteislauluilta jurtassa jonka aikana syömme myös iltapalabuffetin. 

 

5. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet. Ajoreittimme kulkee Levin kautta, juoden matkalla kahvit. Majoitumme Scandic Kemiin (Hahtisaarenkatu 3, 94100 Kemi. Puh. 0300-308470) ja syömme illallisen.

6. matkapäivä

Aamiaisen jälkeen luovutamme huoneet ja aloitamme kotimatkan. Päivän aikana lounas.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf -esite)


Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.