Matkapojat logo Oma loma | Rekisteröidy Lahjakorttikauppa Viihdekalenteri Ryhmämatkat
Hei. Täytä alla olevat tiedot ja kirjaudu sisään.
Tervetuloa asiakkaaksemme. Täytä alla olevat tiedot ja rekisteröidy.

Kylpylälomat

Haapsalu kylpyläloma 8 pv

Haapsalu kylpyläloma 8 pv

Lähtöpäivät:

Sunnuntaisin

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 389€

Haapsalu kylpyläloma 8 pv

alk. 389 € /hlö
Varaa

Matkan esittely

Haapsalu

Haapsalu on viihtyisä ja rauhallinen, pitkät perinteet omaava kylpyläkaupunki alle 2 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta. Aikoinaan se oli venäläisen aristokratian suosima kesänviettopaikka, nykyisin taas tunnettu monista kansainvälisistä festivaaleistaan ja houkuttelevista ravintoloistaan. Haapsalu on viehättävä pikkukaupunki, jonka kapeat kadut, romanttiset puutalot ja pikkuriikkinen kaupungintalo hurmaavat matkailijan. Romanttisen rantapromenadin varrella sijaitsee Viron kauneimpiin puurakennuksiin kuuluva Kuursaal. Haapsalulle antaa leimansa myös perinteikäs kylpyläkulttuuri.

Haapsalun ensimmäinen mutakylpylä avasi ovensa vuonna 1825, ja siitä lähtien Haapsalu on houkutellut kylpylävieraita kaikkialta maailmasta - myös Venäjän keisareita.  Haapsalun levollista tunnelmaa arvostavat perheet ja kaikki, jotka nauttivat ulkoilusta ja kylpylähoidoista. Älä unohda Haapsalussa ollessasi hankkia itsellesi paikallista perinteistä käsin neulottua villaista pitsihuivia. Äärettömän kevyet Haapsalun pitsihuivit kilpailevat keskenään tyylikkyydessään.


8 päivän kylpyläloma Haapsalussa

Yksi Viron suosituimmista rentoutumispaikoista. Valikoimastamme löytyy kylpylöitä, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Kylpylöistä Fra Mare sijaitsee meren rannalla mäntymetsän keskellä ja Spa Hotell Laine Haapsalun keskustan tuntumassa meren lahden rannalla. Lomapaketin sisällön voi valita kahdesta eri vaihtoehdosta: kylpylälomaan sisältyy täysihoito ja hoitoja, hotellilomaan sisältyy aamiainen ja siihen voi yhdistää halutessaan lisämaksullisen hoitopaketin.

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle

Matkasi kylpylälomalle voi alkaa helposti ja vaivattomasti tilausajokuljetuksella Viking XPRS:lle. Matkaliput saat jonottamatta suoraan bussiin omalta kuljettajaltasi ja matkatavarat kulkevat bussin mukana laivamatkan ajan. Muista myös Pre Order ennakko-ostomahdollisuus – tuliaisostokset saat bussiin ilman kantamista. Takuukuljetukset ajetaan aina varaustilanteesta riippumatta. 

Takuukuljetukset tilausajolla Viking XPRS:lle 

 

Hintaan sisältyy

  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
  • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
  • Meno-paluu kuljetukset Virossa
  • Majoitus kahden hengen huoneessa
  • Täysihoito
  • Kylpylän oman suomenkielisen oppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki Tallinna Laiva 4.4.2019 asti
10:30 13:00 M/S Viking XPRS
19:30 17:00 M/S Viking XPRS
Helsinki Tallinna Laiva 5.4.-13.6. / 12.8.2019 alkaen
11:30 14:00 M/S Viking XPRS
18:00 15:30 M/S Viking XPRS su
19:30 17:00 M/S Viking XPRS to
Helsinki Tallinna Laiva 14.6.-11.8.2019
10:30 13:15 M/S Viking Gabriella M/S Viking Gabriella
18:00 15:30 M/S Viking XPRS su
20:15 18:00 M/S Viking XPRS to

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Lisämaksullisia hoitopaketteja

Kotimaan liityntäkuljetukset

Asiakkaat suosittelevat

Olimme laineen kylpylässä hemmottelulomalla ja vietimme uudenvuoden kylpylässä.Oli onnistunut kokemus.Matkamme onnistui keikin puolin hyvin.Järjestelyt oli hyvät.

Olimme Matkapoikien matkalla haapsalon Fra Mare kylpylässä. Hoteli ja hoidot olivat hyviä samoin ympäristö oli lenkeilyyn erinomainen.

Hei, olen ollut useilla Matkapoikien järjestämillä Viron matkoilla. Bussi vie satatamaan , kohteeseen ja takaisin kotinurkille. Tosi kätevää! Yksi suosikeistani on Haapsalun Fra Mare kylpylä.

Nautimme runsaan ruokapöydän antimista, kylpylän hoidoista ja henkilökunnan ystävällisyydestä. Myöskin gluteenittomat, laktoosittomat ja sokerittomat dieetit toimivat hyvin.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Haapsalu

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Tallinnan satamassa A-terminaalia vastapäätä, ovat vastassa kylpylöiden omat liityntäkuljetusajoneuvot (kuljetus voidaan toteuttaa pienemmälläkin ajoneuvolla matkustaja-määrän mukaisesti). Auton etuikkunassa on Matkapojat-kyltti, sekä kohteen ja kylpylän nimi. Kylpylään saavuttaessa majoittuminen huoneisiin. Illallinen kylpylässä.

2.-7., matkapäivä, Haapsalu

Aamiainen, täysihoidon sisältävän kylpylämatkan varanneille lounas ja illallinen kylpylässä.

8. matkapäivä, Haapsalu – Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneen luovutus viimeistään kello 12:00. Tarkista paluukuljetuksen aikataulu kylpylän ilmoitustaululta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Saapuminen Helsinkiin.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Buffetravintola, jonka noutopöytä on täynnä raikkaita herkkuja alkupaloista salaatteihin, pastaruokiin, äyriäsruokiin ja jännittäviin pää- ja jälkiruokiin. Lapsille on oma buffetinsa, Ville Viking Buffet, josta he löytävät omat suosikkinsa. Täällä tarjoillaan myös meriaamiainen.


Wine & Dine

Viihtyisä ja rauhallinen à la carte -ravintola laivan peräosassa. Saat maukkaita annoksia sekä pieneen että isoon nälkään. Listalla on klassikoita ja muita herkullisia annoksia. Kausittain pääset nauttimaan myös teemamenujen valloittavista makuelämyksistä.


Blue Deli

Ravintolan itsepalvelu on suunniteltu ns. free flow -mallin mukaan siten, että sen saarekkeiden vaihtelevasta tarjonnasta voi valita mitä haluaa.  Ruokalista on monipuolinen vaihtuen sesongin mukaan, ja se on suunniteltu sopimaan erilaisiin makuihin. Valikoimaan kuuluu kevyitä ruokia kuten salaatteja, voileipiä ja täytettyjä panineja sekä reiluja pääruokia suoraan grillistä.


Viking’s Inniin!

Loistava paikka iloiseen seuranpitoon vanhojen ja uusien ystävien kanssa. Täältä löydät karaokea ja ohjattua ohjelmaa kuten tietovisoja. Lisäksi perjantaista sunnuntaihin pubikansaa viihdyttää trubaduuri. Myös laivan pelikoneet löytyvät täältä. Pubissa on tietenkin tarjolla olutta – valikoimasta löytyy niin kotimaisia kuin ulkolaisia oluita. Valikoimiin kuuluu myös muita juomia sekä kevyempiä pubiruokia.


Club X

Laivan päivä- ja yöelämän keskus Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä. Ravintolassa on 350 asiakaspaikkaa. Tervetuloa viihtymään kannelle 7, pubin viereen.

Kuva kohteesta
Kuva kohteesta
Kuva kohteesta

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Cxense Display